сряда , февруари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Автомобилите с най-добър интериор

Автомобилите с най-добър интериор

За купувачите е много важно как изглеждат автомобилите не само отвън, но и отвътре, макар на последното да се набляга по-малко. В тази насока от изданието WardsAuto направиха класация на десетте най-добри автомобилни интериора за тази година. Ето как изглежда класацията:

Audi TTS

2

Спортният автомобил на Audi заема 10-та позиция в класацията. „Виртуалният кокпит“, инструментариума и кожените седалки на автомобила са в основата той да попадне в класацията. Високите технологии се съчетават много добре със спортния характер на возилото.

BMW 7 Series

3

Ребрандирания модел от най-високата серия в момента на луксозния производител на немски автомобили намалява разликата, която се беше отворила с S-класата на основния му конкурент. Някои от новите „екстри“ включват масажиращи седалки и безжично устройство за зареждане на смартфони. Дървените елементи в салона, както и новата висококачествена аудио-система Bowers & Wilkins, идват в допълнение на добре оборудвания салон.

Cadillac XT5

4

Новият обновен средноголям SUV на американският производител се отличава с много елегантен интериор, което прави пътуването „приятно изживяване“, според автомобилното издание. Използвани са първокласни материали, в удобната и ергонамична кабина на автомобила.

Chevrolet Camaro

5

Обновеният модел постига много при спортните купета и кабриолети. Този път особено внимание е обърнато на интериора, който се сочеше като едно от основните слаби места на предходните модели.

Предлагат се екстри, като охлаждане на седалките, затопляне на волана и избиране режима на осветленито. Направени са достатъчно нововъведения според Wards „за да се поставят нови стандартни в сегмента“.

Chrysler Pacifica

6

Макар и не точно преоткриване на минивана, наследникът на модела на Chrysler Town & Country, предприема хитър подход към обзавеждането на кабината. В допълнение към прахосмукачката на борда на минивана, се добавя нова инфосистема, предназначена да забавлява и отговаря на изискванията на цялото семейство.

Honda Civic

7

Най-накра Honda е осъзнала от какво имат нужда потребителите по отношение на интериора, с представянето на новия компактен модел на популярния автомобил, смятат от Wards. Десетото поколение на едно от най-продаваните купета в света се отличава с „рефрешната и уголемена кабина, която се отличава от конкурентите си в сегмента и напомня защо моделът е един от най-продаваните малки автомобили в САЩ“, смята от изданието.

Lexus RX

8

Пионер сред луксозните кросовъри, RX бе обновен за тази година. Особен успех е постигнат по отношение на интериора. „Изключително внимание към детайлите и тяхното завършване е отделено при модела. Използваните висококачествени материали се забелязват веднага“, пишат от Wards.

Mercedes-Benz GLC

9

Компактният кросовър, някога подвизаващ се под името GLK е прероден, но под името GLC. Заимствани са елементи в интериора от С-класата, както и от S-класата, които правят кабината една от най-добре оборудваните на пазара в момента, според експертите. Особено добро впечатление прави инфосистемата на автомобила, отличаваща се с дисплей с висока резолюция.

Nissan Maxima

10

Този средно голям спортен седан се отличава с най-добрия интериор на пазара в момента, което може в известна степен да изненада мнозина. „Интериорът прави брилянтно първо впечатление и се отличава с изключително усещане при докосване“ пише изданието. Особено добро впечатление прави избраната цветова схема.

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …