събота , декември 16 2017
Начална Страница / Актуални / Автомобилите с най-добър интериор

Автомобилите с най-добър интериор

За купувачите е много важно как изглеждат автомобилите не само отвън, но и отвътре, макар на последното да се набляга по-малко. В тази насока от изданието WardsAuto направиха класация на десетте най-добри автомобилни интериора за тази година. Ето как изглежда класацията:

Audi TTS

2

Спортният автомобил на Audi заема 10-та позиция в класацията. „Виртуалният кокпит“, инструментариума и кожените седалки на автомобила са в основата той да попадне в класацията. Високите технологии се съчетават много добре със спортния характер на возилото.

BMW 7 Series

3

Ребрандирания модел от най-високата серия в момента на луксозния производител на немски автомобили намалява разликата, която се беше отворила с S-класата на основния му конкурент. Някои от новите „екстри“ включват масажиращи седалки и безжично устройство за зареждане на смартфони. Дървените елементи в салона, както и новата висококачествена аудио-система Bowers & Wilkins, идват в допълнение на добре оборудвания салон.

Cadillac XT5

4

Новият обновен средноголям SUV на американският производител се отличава с много елегантен интериор, което прави пътуването „приятно изживяване“, според автомобилното издание. Използвани са първокласни материали, в удобната и ергонамична кабина на автомобила.

Chevrolet Camaro

5

Обновеният модел постига много при спортните купета и кабриолети. Този път особено внимание е обърнато на интериора, който се сочеше като едно от основните слаби места на предходните модели.

Предлагат се екстри, като охлаждане на седалките, затопляне на волана и избиране режима на осветленито. Направени са достатъчно нововъведения според Wards „за да се поставят нови стандартни в сегмента“.

Chrysler Pacifica

6

Макар и не точно преоткриване на минивана, наследникът на модела на Chrysler Town & Country, предприема хитър подход към обзавеждането на кабината. В допълнение към прахосмукачката на борда на минивана, се добавя нова инфосистема, предназначена да забавлява и отговаря на изискванията на цялото семейство.

Honda Civic

7

Най-накра Honda е осъзнала от какво имат нужда потребителите по отношение на интериора, с представянето на новия компактен модел на популярния автомобил, смятат от Wards. Десетото поколение на едно от най-продаваните купета в света се отличава с „рефрешната и уголемена кабина, която се отличава от конкурентите си в сегмента и напомня защо моделът е един от най-продаваните малки автомобили в САЩ“, смята от изданието.

Lexus RX

8

Пионер сред луксозните кросовъри, RX бе обновен за тази година. Особен успех е постигнат по отношение на интериора. „Изключително внимание към детайлите и тяхното завършване е отделено при модела. Използваните висококачествени материали се забелязват веднага“, пишат от Wards.

Mercedes-Benz GLC

9

Компактният кросовър, някога подвизаващ се под името GLK е прероден, но под името GLC. Заимствани са елементи в интериора от С-класата, както и от S-класата, които правят кабината една от най-добре оборудваните на пазара в момента, според експертите. Особено добро впечатление прави инфосистемата на автомобила, отличаваща се с дисплей с висока резолюция.

Nissan Maxima

10

Този средно голям спортен седан се отличава с най-добрия интериор на пазара в момента, което може в известна степен да изненада мнозина. „Интериорът прави брилянтно първо впечатление и се отличава с изключително усещане при докосване“ пише изданието. Особено добро впечатление прави избраната цветова схема.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …