петък , ноември 24 2017
Начална Страница / Актуални / Disney първото студио с приходи от 7 милиарда долара за година

Disney първото студио с приходи от 7 милиарда долара за година

Беше въпрос на време, но се случи. Disney постави нов рекорд в кино-индустрията, като регистрира приходи от своите продукции от над седем милиарда долара в световен мащаб, при това само за година. Това е първия път, когато някое студио постига подобен резултат.

Тези хора никога не се предадоха, въпреки фалстарта им

В специално прес-съобщение през седмицата, студиото обяви, че е преминало психологическата граница през тази година.

545walt disney

Рекордът бе достигнат, след като новия хит „Rogue One: A Star Wars Story“, стартира „летящо“ през миналия уикенд. Много е вероятно продукцията да доминира по приходи в боксофиса и през следващите седмици.

Другите големи хитове на Disney през тази година, включваха имена като „Finding Dory“ и „Captain America: Civil War“, като и двата спечелиха по над 1 милиард долара.

В допълнение, продукции като „The Jungle Book“, с приходи от малко под 1 милиард долара, както и „Zootopia“, с приходи от над 1 милиард долара, също се справиха много по-добре от предварителните прогнози.

Настоящият рекорд, изпреварва този от миналата година, постигнат от Universal, откъдето регистрираха приходи в размер на 6.89 милиарда долара, след успеха на продукции като „Jurassic World“, „Furious 7“ и „Minions“.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *