сряда , януари 18 2017
Начална Страница / Актуални / Как да направите добро първо впечатление?

Как да направите добро първо впечатление?

Първото впечатление е всичко. Експертите припомнят, че след първите три секунди, когато се запознаете с някой, той често има склонността да си прави много и най-различни изводи за вас, от нивото на интелекта ви, до това дали би искал да прави бизнес с вас.

Грешните навици от езика на тялото, от които да се отървете

Доктор Фил МакГроу, който помага на хората да „намерят най-добрата версия на себе си“, има два съвета към хората, как да направят добро първо впечатление. А първото впечатление, често е най-трудното нещо, което трябва да преодолявате в бъдеще, ако то не е на ниво.

eye

„Двете най-важни неща, които можете да направите за добро първо впечатление са – очния контакт и това да погледнете някой наистина“, коментира водещия на шоуто „Доктор Фил“.

„Смятам, че стигнахме до момента, когато гледаме през хората и покрай хората, но не и самите хора“, допълва още експертът. „Ето защо смятам, че е много важно да поемете дъх и да погледнете човека срещу вас в очите и да се отнасяте с хората, като към човешки същества“.

Когато направите това, вие ще покажете на насрещната страна, че сте топъл човек, ангажиран с неговите проблеми. Това също може да ви помогне да изградите доверие и да накарате човека срещу вас да се чувства важен, допълва още психологът.

„Способността да правите добър очен контакт е изключително мощно оръжие в наши дни“ според психолозите Брет и Кейт МакКей от ArtOfManliness.com. „Да предоставите на някой вашето истинско внимание, може наистина да го спечели на ваша страна“, допълват още те.

plus500

Провери също

Страните с най-висок стандарт на живот в света

Изданието World Economic Forum оповести новата си класация, относно това кои развити страни се отличават …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *