понеделник , януари 22 2018
Начална Страница / Актуални / Най-егоцентричните професии

Най-егоцентричните професии

Ако работите в определени браншове, то трябва да имате в предвид, че вашите колеги може да са егоцентрици. Изследване сочи, кои са професиите, които в най-голяма степен са застрашени от това.

Цели 74% от главните готвачи, 72% от изпълнителните директори и 65% от артистичните директори смятат, че са най-добре представящите служители в компанията си, както и че са много по-добри от своите конкуренти в други компании от бранша.

Прост тест, за да разберете дали някой е нарцис

Изследването е направено от консултантската компания Payscale, след проучване на 380 000 служители сред 480 различни професии.

narcisist

Може би ще си помислите, че професии като адвокати и психиатри ще са сред най-егоцентричните професии. Оказва се обаче, че това не е така, дори напротив. Тези две професии попадат в дъното на класацията.

Пред тях се нареждат професии като дизайнери на цветя, бармани, специалисти в сферата на авиацията, системни оператори и фермери.

Дори и да не работите в една от споменатите професии, пак е много вероятно да се натъкнете на егоцентрик в компанията си. Близо един от четирима сред всички професии смятат, че са най-производителни в компанията си.

Изследването сочи наличието на пряка връзка между получаваното възнаграждение и егото. 56% от работещите с доход над 200 000 долара на годината са егоцентрици, спрямо едва 3% от тези, които получават под 25 000 долара на година.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *