събота , януари 20 2018
Начална Страница / Актуални / Facebook тества услуга стил „Snapchat“ в своя Messenger

Facebook тества услуга стил „Snapchat“ в своя Messenger

При големите компании всичко е позволено и бързо се прощава – дори когато копират основни свои конкуренти, в борбата да запазят клиентската си база. Подобното доказателство за това, дава най-голямата социална мрежа в света – Facebook.

Според запознати, компанията е в процес на тестване на услуга подобна на Snapchat, в своя Messenger, при която снимки и видеа изчезват след 24 часа, се казва в публикация на бизнес изданието Business Insider.

Facebook “завишил“ средното гледане на видео – с до 80%!

След, като данни за това излязоха в изданието TechCrunch, говорител на Facebook потвърди подобни тестове. Новата услуга носи името „Messenger Day“.

facebook

В момента услугата се тества в Полша, като на този етап от компанията не дават повече информация, кога и дали тя ще стане достъпна и в други страни по света.

„Наясно сме, че хората ползват нашия Messenger, за да споделят с познати и семейството си ежедневни преживявания. В Полша, провеждаме тестове с малка група, относно нови начини за подобно споделяне на моменти. Няма какво да допълним повече на този етап“, заяви говорителя на Facebook.

Това не е първия път, когато Facebook тества изчезващи съобщения в своя Messenger, като това е правено и в други части на Европа.

Над един милиард души по света ползват услугата за съобщения Messenger в световен мащаб.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *