събота , февруари 24 2018
Начална Страница / Актуални / Френските хечбеци, по които все още мнозина въздишат

Френските хечбеци, по които все още мнозина въздишат

Френските автомобили са известни с най-различни качества и винаги печелят или губят завинаги позиции. Това са автомобилите, които може да обикнете моментално или да забравите, че съществуват в момента, в който ви ги предложат. Има само една подробност – същите много често печелят милиони почитатели. Всеки един голям производител предлага по един горещ хетчбек, с който може да возите децата до училище и да се чувствате като Шумахер на Монца. Френската формула за много емоции съчетава ниското тегло, големият двигател и малките компактни размери – резултатът наистина може да е много впечатляващ! Представяме автомобилите, които не само не може да намерите, но ако ги притежавате, шансовете да имате наистина безценна кола е огромен!

Peugeot 205 GTi

Peugeot_205_GTI_002

В някои от всички френски заводи, някой е помислил, че може да сложи 1.9-литров двигател, който разполага със скромните 126 конски сили. Почитателите все пак могат да избират и между по-малкия двигател със 115 конски сили.

zjxiyffrzl9yogpbt7lc

Подобно съчетание може да допринесе за сериозни спортни предизвикателства, а теглото под един тон е гаранция, че наистина можете да „изпотите“ всеки модерен автомобил. Колкото и голямо изкушение да е този автомобил, неговите собственици вече осъзнават, че притежават истинска автомобилна антика. Цената на употребяван и запазен автомобил може да мине повече от 10 000 лева. Удоволствието от същия автомобил е направо съвършен!

Renault 5 Turbo

Renault-5-Turbo-18-1200x800
Създаден само за WRC ралита, този автомобил успява да спечели сърцата на милиони спортни маниаци. Не само френските шофьори настояват за създаването на градска версия, но и хора от целия свят. Renault откликва на желанието и в следващите 4 години започва да пуска модифицирана градска версия. Краткото производство е вследствие на много сериозните промени – монтиран двигател в средата на купето, изграждането на различно шаси и употребата на много по-различни части.

maxresdefault

Първите 400 автомобили са направени специално за състезателната дивизия, но все пак има и много щастливци, които успяват да закупят най-бързата френска кола за онова време. 1.4-литровият турбиниран двигател разполага със 158 конски сили в шаси, което може да тежи едва 970 килограма. Turbo 5 се смята за един от най-красивите и успешни спортни автомобили на Renault, въпреки редица други машини, които напускат френските заводи. Подобен успешен автомобил може да е Renault Clio Williams с 2-литров двигател със 150 конски сили.

Продължава на следваща страница…

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *