събота , декември 16 2017
Начална Страница / Актуални / Френските хечбеци, по които все още мнозина въздишат

Френските хечбеци, по които все още мнозина въздишат

Френските автомобили са известни с най-различни качества и винаги печелят или губят завинаги позиции. Това са автомобилите, които може да обикнете моментално или да забравите, че съществуват в момента, в който ви ги предложат. Има само една подробност – същите много често печелят милиони почитатели. Всеки един голям производител предлага по един горещ хетчбек, с който може да возите децата до училище и да се чувствате като Шумахер на Монца. Френската формула за много емоции съчетава ниското тегло, големият двигател и малките компактни размери – резултатът наистина може да е много впечатляващ! Представяме автомобилите, които не само не може да намерите, но ако ги притежавате, шансовете да имате наистина безценна кола е огромен!

Peugeot 205 GTi

Peugeot_205_GTI_002

В някои от всички френски заводи, някой е помислил, че може да сложи 1.9-литров двигател, който разполага със скромните 126 конски сили. Почитателите все пак могат да избират и между по-малкия двигател със 115 конски сили.

zjxiyffrzl9yogpbt7lc

Подобно съчетание може да допринесе за сериозни спортни предизвикателства, а теглото под един тон е гаранция, че наистина можете да „изпотите“ всеки модерен автомобил. Колкото и голямо изкушение да е този автомобил, неговите собственици вече осъзнават, че притежават истинска автомобилна антика. Цената на употребяван и запазен автомобил може да мине повече от 10 000 лева. Удоволствието от същия автомобил е направо съвършен!

Renault 5 Turbo

Renault-5-Turbo-18-1200x800
Създаден само за WRC ралита, този автомобил успява да спечели сърцата на милиони спортни маниаци. Не само френските шофьори настояват за създаването на градска версия, но и хора от целия свят. Renault откликва на желанието и в следващите 4 години започва да пуска модифицирана градска версия. Краткото производство е вследствие на много сериозните промени – монтиран двигател в средата на купето, изграждането на различно шаси и употребата на много по-различни части.

maxresdefault

Първите 400 автомобили са направени специално за състезателната дивизия, но все пак има и много щастливци, които успяват да закупят най-бързата френска кола за онова време. 1.4-литровият турбиниран двигател разполага със 158 конски сили в шаси, което може да тежи едва 970 килограма. Turbo 5 се смята за един от най-красивите и успешни спортни автомобили на Renault, въпреки редица други машини, които напускат френските заводи. Подобен успешен автомобил може да е Renault Clio Williams с 2-литров двигател със 150 конски сили.

Продължава на следваща страница…

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *