вторник , февруари 20 2018
Начална Страница / Актуални / Galaxy S8 ще бъде представен на 29 март?

Galaxy S8 ще бъде представен на 29 март?

Представянето на дългоочаквания модел Galaxy S8 на Samsung, най-вероятно е отложено за 29-ти март, според запознати. Възможно е продажбите на смартфона да започнат от 21-ви април.

За сравнение, предходните модели на устройството бяха традиционно показвани много по-рано, по време на изложението за потребителска електроника в Барселона, което се провежда през следващия месец.

И все пак ще има Samsung Galaxy Note 8

Според източниците, ще станем свидетели на две версии на модела S8, един с нормален и един с по-голям дисплей. И двете устройства обаче, се очаква да са със заоблени дисплеи, както и с почти никакви граници.

Очаква се още, смартфоните да разполагат със сензори за ирисово разпознаване, по подобие на „провалилия се модел Note 7”.

Сензорът за пръстови отпечатъци, най-вероятно ще бъде преместен на гърба на смартфона, което би било първо подобно действие за устройство от висок клас на Samsung.

Съществено подобрение се очаква и при камерата, за по-добри снимки, особено в слабо-осветена среда. Камерата ще има опция за „разпознаване“ на обекти.

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *