Начална Страница / Актуални / Galaxy S8 ще бъде представен на 29 март?

Galaxy S8 ще бъде представен на 29 март?

Представянето на дългоочаквания модел Galaxy S8 на Samsung, най-вероятно е отложено за 29-ти март, според запознати. Възможно е продажбите на смартфона да започнат от 21-ви април.

За сравнение, предходните модели на устройството бяха традиционно показвани много по-рано, по време на изложението за потребителска електроника в Барселона, което се провежда през следващия месец.

И все пак ще има Samsung Galaxy Note 8

Според източниците, ще станем свидетели на две версии на модела S8, един с нормален и един с по-голям дисплей. И двете устройства обаче, се очаква да са със заоблени дисплеи, както и с почти никакви граници.

Очаква се още, смартфоните да разполагат със сензори за ирисово разпознаване, по подобие на „провалилия се модел Note 7”.

Сензорът за пръстови отпечатъци, най-вероятно ще бъде преместен на гърба на смартфона, което би било първо подобно действие за устройство от висок клас на Samsung.

Съществено подобрение се очаква и при камерата, за по-добри снимки, особено в слабо-осветена среда. Камерата ще има опция за „разпознаване“ на обекти.

Провери също

Осем книги, които всеки предприемач трябва да прочете

Септември традиционно се свързва със старта на новия бизнес сезон. Това е времето, когато бизнес …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *