сряда , април 26 2017
Начална Страница / Актуални / Шест идеални заместителя на Galaxy Note 7

Шест идеални заместителя на Galaxy Note 7

Издънката на Samsung по отношение на изключително популярния фаблет Galaxy Note 7, е много вероятно да остане в бъдеще, като една от най-големите „корпоративни издънки в историята“.

Samsung подновява продажбите на Galaxy Note7 в световен мащаб

Определено, от нея ще се облагодетелстват другите производители на фаблети. Ето няколко смартфона, които биха запълнили „дупката“ от липсата на седма серия на фаблета:

1. Samsung Galaxy S7 Edge

samsung-galaxy-s6-edge-plus-9658.0.0

За щастие на Samsung, единият модел, който може да се облагодетелства от проблемите, отново е на южнокорейския производител – в лицето на Samsung Galaxy S7 Edge.

Въпреки, че моделът не разполага със сензора за ирисово разпознаване на Note 7, или популярната писалка S Pen, той си има своите преимущества. Някои от тях са – големият и изключително качествен екран, невероятната 12-мегапикселова камера, предоставяща високо качество на снимките в слабоосветена среда, както и изключителния дизайн.

2. OnePlus 3

oneplus31

Моделът OnePlus 3, определено може да се разглежда като добра и далеч по-евтина алтернатива на популярния фаблет от серията Note. С цена от едва 399 долара, смартфонът се определя от експертите като един от най-добрите евтини смартфони на пазара в момента.

Той разполага с 5.5-инчов дисплей, който е малко по-малък от този на модела Note 7. За сметка на това обаче, идва с някои много добри хардуерни спецификации, сред които 6 GB оперативна памет.

3. Moto Z Force Droid

keep_android_update

Моделът Moto Z Force Droid, предлага изключително здрав и издръжлив на изтървания дисплей, нещо с което почти никой друг модел не може да се похвали. В допълнение, устройството се радва на една от най-издръжливите батерии на пазара, а посредством режима Moto Mods, потребителите могат да изнасят звука на по-големи външни устройства. Като бонус е големият му дисплей, който идеално ще замести фаблета Note 7.

4. Google Pixel XL

pixel

Моделът Google Pixel XL, е още едно добро решение за заместване на фаблета. Той е изчистен от досадния Androoid-софтуер, като екрана му е с големина от 5.5 инча. В допълнение, потребителите винаги ще се радват първи на най-новите ъпдейти на операционната система, по традиция, запазена марка за моделите Nexus.

5. LG V20

lg-v20-aperture-games

Това е един смартфон, отличаващ се с много високо качество. Подобно на Note 7, той се отличава с голям дисплей и най-добрите технически характеристики в момента. Налице е камера с най-високо качество. Потребителите имат достъп до втори по-малък дисплей в горната част на основния, което е уникална характеристика. Смартфонът е и един от първите с най-новата операционна система на Android – Android 7.0 Nougat.

6. iPhone 7 Plus

iphone

И накрая, но не последно място, от издънката на Samsung, се очаква да се облагодетелства сериозно и основният конкурент на компанията – в лицето на Apple. И по точно, моделът на компанията iPhone 7 Plus, който се отличава с голям 5.5-инчов дисплей. Той се характеризира още с много издръжлива батерия, стандарт за прахо- и водо-устойчивост, както и достъп до операционната система iOS.

Провери също

пенсиониране

Ето защо да започнете да пестите за пенсиониране, когато сте на 20 години

Вече няколко пъти отправяме предупреждение към спестителите, че колкото по-рано започнат да пестят, толкова по-лесно …

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *