четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Шест идеални заместителя на Galaxy Note 7

Шест идеални заместителя на Galaxy Note 7

Издънката на Samsung по отношение на изключително популярния фаблет Galaxy Note 7, е много вероятно да остане в бъдеще, като една от най-големите „корпоративни издънки в историята“.

Samsung подновява продажбите на Galaxy Note7 в световен мащаб

Определено, от нея ще се облагодетелстват другите производители на фаблети. Ето няколко смартфона, които биха запълнили „дупката“ от липсата на седма серия на фаблета:

1. Samsung Galaxy S7 Edge

samsung-galaxy-s6-edge-plus-9658.0.0

За щастие на Samsung, единият модел, който може да се облагодетелства от проблемите, отново е на южнокорейския производител – в лицето на Samsung Galaxy S7 Edge.

Въпреки, че моделът не разполага със сензора за ирисово разпознаване на Note 7, или популярната писалка S Pen, той си има своите преимущества. Някои от тях са – големият и изключително качествен екран, невероятната 12-мегапикселова камера, предоставяща високо качество на снимките в слабоосветена среда, както и изключителния дизайн.

2. OnePlus 3

oneplus31

Моделът OnePlus 3, определено може да се разглежда като добра и далеч по-евтина алтернатива на популярния фаблет от серията Note. С цена от едва 399 долара, смартфонът се определя от експертите като един от най-добрите евтини смартфони на пазара в момента.

Той разполага с 5.5-инчов дисплей, който е малко по-малък от този на модела Note 7. За сметка на това обаче, идва с някои много добри хардуерни спецификации, сред които 6 GB оперативна памет.

3. Moto Z Force Droid

keep_android_update

Моделът Moto Z Force Droid, предлага изключително здрав и издръжлив на изтървания дисплей, нещо с което почти никой друг модел не може да се похвали. В допълнение, устройството се радва на една от най-издръжливите батерии на пазара, а посредством режима Moto Mods, потребителите могат да изнасят звука на по-големи външни устройства. Като бонус е големият му дисплей, който идеално ще замести фаблета Note 7.

4. Google Pixel XL

pixel

Моделът Google Pixel XL, е още едно добро решение за заместване на фаблета. Той е изчистен от досадния Androoid-софтуер, като екрана му е с големина от 5.5 инча. В допълнение, потребителите винаги ще се радват първи на най-новите ъпдейти на операционната система, по традиция, запазена марка за моделите Nexus.

5. LG V20

lg-v20-aperture-games

Това е един смартфон, отличаващ се с много високо качество. Подобно на Note 7, той се отличава с голям дисплей и най-добрите технически характеристики в момента. Налице е камера с най-високо качество. Потребителите имат достъп до втори по-малък дисплей в горната част на основния, което е уникална характеристика. Смартфонът е и един от първите с най-новата операционна система на Android – Android 7.0 Nougat.

6. iPhone 7 Plus

iphone

И накрая, но не последно място, от издънката на Samsung, се очаква да се облагодетелства сериозно и основният конкурент на компанията – в лицето на Apple. И по точно, моделът на компанията iPhone 7 Plus, който се отличава с голям 5.5-инчов дисплей. Той се характеризира още с много издръжлива батерия, стандарт за прахо- и водо-устойчивост, както и достъп до операционната система iOS.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *