сряда , февруари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Най-яките нови неща, които скоро ще са достъпни на вашия iPhone

Най-яките нови неща, които скоро ще са достъпни на вашия iPhone

Много нови промени, касаещи потребителите на iPhone бяха индикирани по време на традиционната конференция за разработчици на софтуер, организирана от Apple. Ето някои от най-интересните от тях:

iphone

Съобщенията

Най-съществената промяна е по направление на съобщенията. Освен по-големи и нови емотикони, разработчиците на софтуер ще могат да имплементират в съобщенията софтуер на други приложения. Така потребителите ще могат да си разменят пари, поръчват храна или транспорт.

Apple също така ще направи по-лесно виждането на мултимедийно съдържание в съобщенията.

Гласовият асистент Siri

Apple също така отваря и гласовия си асистент Siri към разработчиците. Това означава, че скоро в много приложения ще могат да се дават гласови команди. Например ще можете да кажите на Siri да ви поръча превоз, или да изпрати определено съобщение в WeChat.

Снимките

Компанията прави сериозен ъпдейт на приложението си за снимки, като се имплементират технологии, като машинен език, който се учи. Приложениет ще може да разпознава лица, предмети и сцени от снимки. Това ще позволява много по-сложно търсене на определени обекти.

Apple Maps

Няколко нови възможности ще бъдат придадени и на приложението Apple Maps. То ще е много по-интерактивно, в зависимост от времето в което го ползвате и местата, които традиционно посещавате. То също се отваря към разработчиците на софтуер.

Apple Music

Сериозен редизайн се наблюдава и при това приложение. То ще е по-лесно за навигация и с по-големи възможности да се вижда музиката, съхранена на устройствата.

HomeKit

Apple стартира ново приложение, целящо да контролира всички „умни уреди“ в дома. Това става посредством едно приложение.

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …