сряда , февруари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Това са най-изгодните покупки през септември

Това са най-изгодните покупки през септември

От днес се поставя началото на така наречения „бизнес сезон“. Това е времето, когато лятната ваканция официално приключва и е време всички да се върнем към обичайните си занимания, с които си изкарваме прехраната.

А ето и кои са традиционно най-изгодните покупки през деветия месец на годината:

Лятна почивка

cruise

Активният летен сезон е свършил, поне по родното черноморие, и цените вече са далеч по-ниски. Могат да се открият оферти с между 20 и 40% по-ниски, в сравнение само с няколко седмици по-рано. Понижение бележат цените и при други популярни морски дестинации като Турция и Гърция, а времето там за плаж е по-подходящо от всякога.

А трябва да отбележим празниците които предстоят – четири дни във връзка с шести септември, както и още няколко дни във връзка с 22-ри септември.

Градинско оборудване

С приключването на лятото и продавачите на оборудване за градини, са склонно да разчистят запасите си, вместо да ги държат до следващата пролет.

Автомобили

нови коли

Водещите производители на автомобили, обикновено представят новите си модели, което е свързано със сериозни отстъпки при вече старите такива. В допълнение сериозни отстъпки са налице и при автомобилите, показвани на пловдивския панаир, който традиционно стартира в края на месеца.

Бяла техника

Ако сте изчаквали с покупката на нова пералня, или сушилня, не чакайте повече. Септември излизат новите модели на водещите производители на „бяла техника“, което е свързано със сериозни отстъпки.

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *