събота , януари 20 2018
Начална Страница / Актуални / Пет качества, които трябва да притежавате, за да работите за Apple

Пет качества, които трябва да притежавате, за да работите за Apple

Ако искате да работите за Тим Кук, тоест за Apple, то трябва да отговаряте на пет критерия, които Кук цени най-много в кандидатите. Ето и кои са те:

Как се справя Кук с ръководеното на Apple след гениалния Джобс?

1. Брилянтност

„Търсим безкрайно умни хора“, коментира Кук в специално интервю. „Да си умен обаче, вече не е достатъчно. Трябва да си дяволски умен“, коментира Кук. Ето защо Кук търси още…

2. Мотивация

Word impossible transformed into possible. Motivation philosophy concept

„Освен да са умни, хората които търсим трябва да са мотивирани. Това е качеството да се придържаш към плана и да си способен да преодоляваш пречки по пътя“, смята още изпълнителният директор.

3. Безкрайна любознателност

„Търсим любознателни и любопитни хора, защото в много случаи човек не знае какво трябва да направи, но ако е достатъчно любопитен ще започне да търси начини“.

4. Екипна работа

team leader

„Търсим хора, които могат да работят в екип, защото никой – дори някой, който има S на гърдите си, не може да прави всичко сам. Така, че търсим хора способни да работят в екип с други експерти, за постигане на целите им“, допълва Кук.

5. Идеализъм

„Търсим хора, които не приемат статуквото. Хора, които не са удовлетворени от начина по който стоят нещата. Които наистина искат да променят нещо в света и правят всичко възможно, за да постигнат това“, заключава Кук.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *