неделя , февруари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Как Юсейн Болт харчи парите си?

Как Юсейн Болт харчи парите си?

Юсейн Болт без съмнение е най-успешния лекоатлет в днешно време. Той е световен рекордьор на 100 и 200 метра. Това го прави и доста добре платен.

Феноменалният Болт

Само от рекламния си договор с Puma, Болт ще прибира по 10 милиона долара до 2025-та година, според прогнози на Forbes. През изминалата година Болт е заработил около 32.5 милиона долара, преди тези летни олимпийски игри.

юсейн болт

Болт има още рекламни договори с компании като производителя на часовници Hublot, както и Gatorade и Virgin Media, вариращи между 1 и 4 милиона долара на година. Той е изкарал 2.5 милиона долара от наградни фондове за последните 12 месеца.

Друг сериозен източник на доходи за спринтьора от Ямайка е образа му в мобилната игра Temple Run, приложение с над един милиард сваляния.

Как обаче един от най-великите атлети харчи парите си? Отговор на този въпрос дават от изданието Business Insider.

болт

Логично е най-бързият мъж на планетата да кара и бърза кола. Една от най-значимите му покупки е тази за 105 000 долара на черен Nissan GT-R.

Болт също така е собственик и на специална златна модификация GT-R. Тя му е подарък от Nissan, след като той печели три златни медала от предходната лятна олимпиада в Лондон.

Продължава на следваща страница…

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *