четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Как ще изглежда бъдещето според Mercedes-Maybach

Как ще изглежда бъдещето според Mercedes-Maybach

Съвсем скоро станахме свидетели на Vision Mercedes-Maybach 6. Красивият концепт съчетава двете най-интересни страни на марката – красота и аеродинамична форма с много сериозна електрическа мощност. Vision ще разполага с 2+2 електромотора, които заедно могат да продуцират мощност от 750 конски сили.

Тези нови автомобили губят най-много от стойността си първата година

С пълни батерии всеки щастливец ще може да покрива разстоянието от 500 километра – капацитетът на батериите е 350 kW-батерия. Немските инженери гарантират, че само за 5 минути ще може да се напълнят батериите за едни бързи 100 километра.

Vision-Mercedes-Maybach-6-4

Зареждането на този шедьовър ще бъде възможно с кабел на всяка една електростанция, както и у дома. Технологията много скоро ще позволи и безжично зареждане чрез електромагнитно поле. Дължината на купето е около 6 метра и достъпът ще се осигурява с популярните „орлови“ врати. 24-цоловите гуми пък ще доставят абсолютния комфорт във возенето.

Електрически камион с пробег от 200 км. представиха от Mercedes-Benz

Интериорът ще е комбинация от най-доброто, което бъдещето един ден може да предложи. Пътниците ще имат възможност да наблюдават 360-градусова панорама през огромното панорамно стъкло. Същото може да се използва и като медиен и информационен център, защото Mercedes никъде не са инсталирали табло. Никой не е сигурен кога човечеството би могло да е готово за такъв автомобил, но сме сигурни, че един ден ще бъде пример за много други автомобили.

Vision-Mercedes-Maybach-6-2

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *