неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Какви са последните слухове за Apple iPhone 7 и 7 Plus?

Какви са последните слухове за Apple iPhone 7 и 7 Plus?

Поредните слухове по отношение на техническите характеристики на дългоочаквания модел на Apple – iPhone 7 идват по направление на китайското издание Weibo.

Вижте още: Къде iPhone е най-скъп по света?

От изданието твърдят, че моделът с по-голям екран в лицето на iPhone 7 Plus ще се отличава с 5.5-инчов дисплей и 3 GB оперативна памет. Това е повишение спрямо обемът от 2 GB при предшественика му.

150602_iphone_7_concept_4

При стандартната версия iPhone 7 няма да има повишение на оперативната памет и тя ще бъде запазена от 2 GB, твърдят още източниците.

Друга сериозна разлика между двата модела ще е това, в какви варианти ще се предлагат на потребителите. Стандартната седма серия ще е в три варианта – с 16, 32 и 64 GB вътрешна памет, докато този с по-голям дисплей ще се предлага във варианти с 32, 128 и 256 GB вътрешна памет.

Задната камера също се очаква да се различава при двата модела. Въпреки повишението на мегапикселите до 12 при последните два модела от устройството – 6s и 6s, новата стандартна седма серия се очаква да е с 21-мегапикселова камера на гърба.

Вижте още: iPhone 7 изцяло от стъкло?

iphone

В допълнение се  спекулира, че моделът Plus ще разполага с два сензора по 12-мегапиксела всеки, единият от които ще е с оптична стабилизация.

Според друг слух, новият смартфон може да е с имплементиран порт USB Type-C, особено ако аудио-жакът от 3.5 мм бъде премахнат от дъното на смартфона, каквито са очакванията в момента.

Споменава се още възможност за безжично зареждане и по-добра Wi-Fi свързаност, за да може да се стриймват 4К-видеа.

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …