петък , януари 19 2018
Начална Страница / Актуални / Какво е средното потребление на мобилни данни в САЩ?

Какво е средното потребление на мобилни данни в САЩ?

Чудете се колко мобилен интернет ще ви трябва на месец? За да се ориентирате, можем да погледнем към средното потребление на мобилни данни на най-развития в това отношение пазар – щатския.

Основна част от ползваните мобилни данни са по направление на „стриймване“ на видео от потребителите. А това потребление расте непрестанно в световен мащаб.

Ерата на мобилните планове приключва?

Изследване на NPD Smartmeter сочи, че 81% от щатските мобилни потребители гледат видео на своите умни устройства, с ползването на wi-fi мрежи и мобилните си планове.

мобилни оператори

Напълно логично възрастовата група до 25 години е най-големия видео-потребител, като времето на стриймване е близо два пъти по-голямо на ден от това на тези на възраст над 25 години.

Този мобилен план ще ви спести пари и нерви

Според проучване, потреблението на хората на възраст до двадесет и пет години само за видео е 6.2 GB на месец, през безплатни безжични мрежи и през мобилните им планове. За сравнение това на по-възрастните от тях е 4.9 GB.

Трябва да се има в предвид, че като цяло средното потребление на мобилни данни на щатските потребители е 3 GB на месец.

Така, че определено ако сте нормален потребител на интернет, план в рамките на 10 GB може да ви е напълно достатъчен на месец.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *