неделя , септември 24 2017
Начална Страница / Актуални / Какво искат служителите от мениджърите си?

Какво искат служителите от мениджърите си?

Пропастта между мениджърите и работещите, често изглежда, като непреодолима. За да не създавате такава, ето няколко съвета какво изискват и очакват работещите от своите мениджъри, според консултантската компания TINYPulse, направила изследване сред 1000 служители и публикувала резултатите в социалната мрежа LinkedIn.

Комуникация

стратегически мениджър

Това е номер едно изискване от служителите и от липсата на което, последните в най-голяма степен се оплакват. Това включва възможности да се комуникира, поставят цели, крайни срокове, критерий за измерване на резултатите и др. Ако не можете да комуникирате, то може би не сте подходящ за мениджърска позиция.

Лидерство

Може да звучи като клише, но служителите очакват от мениджърите си да ги водят към предначертаните цели, а не просто да бездействат и да очакват нещата да се случат от само себе си. В тази насока, текущи проверки на резултатите и изминатия път към целта са добро решение.

Буфер

Големите мениджъри се очаква да играят буфер, между служителите си и външни сили. Това включва предпазването от външни заплахи и загуби, премахване на препятствия по пътя и др.

Подсигуряване на ресурси

От мениджърите се очаква да подсигурят на служителите си всички необходими инструменти и материали, за да могат последните безпроблемно и по-лесно да изпълняват своите задачи. Това може да включва търсене на отговори от други департаменти и т.н.

Свързаност

immortality

Добрите мениджъри са връзка в комуникацията между различните екипи и служители. Те трябва да го правят по такъв начин, че да не се създават конфликти.

Благодарност

Добрият мениджър, трябва да вижда и да оценява полаганите усилия. В противен случай, служителите му може да не са особено мотивирани в преследването на зададените цели и задачи, а просто да дават минимума от възможностите си.

Продължава на следваща страница…

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *