четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Богатите правят това по-различно от теб!

Богатите правят това по-различно от теб!

Ако се чудите защо не сте сред богатите, то много е вероятно причината да е в самите вас. Ето някои неща, които богатите правят, а е много вероятно вие да не правите…

И богатите също плачат, ето как най-често си губят парите?

Богатите избират да контролират успеха си

Богатите са убедени, че сами са си завоювали тази привилегия и не изпитват вина за това. За разлика от тях повечето хора са убедени, че успехът не е предопределен за тях, или че той се дължи на голяма доза късмет.

Богатите мислят на едро

Dollarphotoclub_62733081_1240-945x629

Големите цели и мисленото на едро до голяма степен са в основата на финансовия успех. „Повечето хора избират да мислят на дребно. Те си поставят малки цели и са доволни когато ги изпълнят. Това е и основния им проблем“, според Стив Сийболд, автор на книгата „Как мислят богатите“.

Богатите са избрали да се отдадат на идеята да забогатеят

Вместо да искат да са богати, хората с финансов успех се насочват към съзнателни действия да забогатеят. „Забогатяването изисква фокус, смелост, знание и експертиза, както и 100% усилия. В същото време никога не бива да се отказвате“ пише още Сийболд.

Богатите имат точни цели и ясна визия как да ги постигнат

Една от основните причини за това хората да не успяват да забогатеят е, че те много често не знаят какво точно искат. Богатите напълно ясно осъзнават целите си и имат предначертана стратегия, как ще ги постигнат. Те са готови да направят „всичко, което е нужно“.

Богатите се упражняват

В изследване Томас Корли, открива че седемдесет и шест процента от богатите се упражняват физически поне 30 минути на ден. Това включва джогинг, разходка, каране на колело, бягане и др.

„Кардио-упражненията са добри не само за тялото, но и за мозъка“, пише Корли в книгата си „промени навиците си, промени живота си“.

Богатите се фокусират върху възможности

21

Вместо да фокусират вниманието си върху „пречки“, богатите по-скоро насочват вниманието си към възможности. Те виждат перспективите във всяка една ситуация. Богатите се фокусират върху възнагражденията, докато бедните върху рисковете.

Богатите проправят пътя си

Хората са склонни да следват стадото, докато богатите не се страхуват да тръгнат встрани и да проправят сами пътя си. Неуспехът да се разграничим от мисленето на тълпата, често е основна пречка по пътя към богатството.

Богатите избират да играят за победа

Успешните хора избират да играят за победа, докато средностатистическия човек играе, за да не загуби. Ако целите ви са просто да си подсигурите комфорт и да имате достатъчно пари, за да преживявате, никога няма да забогатеете.

Богатите не оставят проблемите да ги побеждават

ambitions

Тайната към успеха е не просто да се опитвате да избягате от проблемите, а да се изправите срещу тях и да ги побеждавате. Пътят към богатството не е осеян с рози, като може да бъде извървян само от смелите и упоритите.

Богатите правят това, което обичат

За бедните хора изглежда, че богатите работят през цялото време. Всъщност това не е така – те просто правят постояно това, което обичат.

Богатите използват парите на другите

Седем неща, които богатите правят по-различно от вас

Богатите не се страхуват да използват средствата на останалите, за да монетаризират и осъществят идеите си. Това е така, защото те обикновено са почти на 100% сигурни, че ще успеят.

Богатите предпочитат да им се плаща на база резултати

Няма нищо лошо да работите за заплата. Това обаче, не е пътят към богатството. Богатите предпочитат да не им се плаща за времето, а за постигнатите резултати. Затова те нямат таван на възнаграждението си.

Богатите управляват средствата си

Богатите са много внимателни в управлението на средствата си. Те не се страхуват обаче да инвестират, защото знаят, че това е единствения начин за увеличават благосъстоянието си. Разбира се, обикновено поемат претеглени рискове.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *