вторник , април 25 2017
Начална Страница / Актуални / Какво се очаква от данните за заетостта?

Какво се очаква от данните за заетостта?

Погледите на всички инвеститори, които не са на лятна почивка, ще са насочени към днешния доклад за заетостта в САЩ. Какви са очакванията?

Средните очаквания на анализаторите са за 180 000 нови работни места и ниво на безработица от 4.8%. В допълнение инвеститорите ще следят за повишение от 0.2% в средното почасово заплащане на месечна база, както и ръст от 2.6% на годишна база.

Най-после добри новини за пазарите, S&P 500 на крачка от нов исторически връх

заетост

Данните ще дадат повече яснота относно състоянието на икономиката, както и потенциалната политика на Фед по отношение на лихвите.

Прогнози от миналия петък посочиха ръст на най-голямата световна икономика от 1.2% през второто тримесечие на годината, което се оказа по-слабо от очакванията.

По-добри от очакванията данни за заетостта обаче, могат да повишат очакванията за септемврийско повишение на лихвите и да инициират повишение на долара и спад за щатските индекси, намиращи се близо до рекордните си стойности.

От друга страна по-лоши от очакванията данни, биха могли да се приемат като симптом за отлагане на повишението на лихвите в САЩ за следващата година и като фактор, който да облагодетелства кандидата за президент Доналд Тръмп.

Провери също

закърбърг

Те живеят скромно, въпреки че са най-богатите хора в света…

Както не веднъж сме споделяли, тайната по пътя към забогатяването е, да живеете под възможностите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *