петък , януари 19 2018
Начална Страница / Актуални / Ето какво се очаква да покаже Google на най-значимото си събитие

Ето какво се очаква да покаже Google на най-значимото си събитие

Google се подготвя за годишната си конференция с разработчиците на софтуер, на която традиционно компанията оповестява всичко актуално и ново, върху което работи. Ето какви са очакванията за това какво ще представи компанията на тазгодишната си конференция, стартираща на 4-ти октомври.

Последни детайли по свързания говорител Google Home

google home

Дотук се знае, че новият говорител ще разполага с асистент от следващо поколение. Той ще помага с контрол на свързани уреди и ще отговаря на въпроси. Ще може да включва музика и да върши и други неща. Все още предстои да се види демо на възможностите на устройството, както и да се уточни каква ще е цената му и кога ще се появи на пазара.

Два нови Android-смартфона

pixel

Очаква се компанията да представи и двата си нови смартфона – Pixel и Pixel XL. Те ще заместят традиционните устройства от серията Nexus. Очаква се смартфоните да се произвеждат от HTC, но да са ребрандирани с марката на Google. Това е пореден признак, че щатската компания възнамерява да навлезе сериозно и в хардуерния бизнес, от който на този етап се въздържаше.

Разбира се двата нови смартфона ще са с най-новата операционна система на Android, наречена Nougat. Очаква се те да са изчистени от досадния софтуер, който традиционно производителите инсталират предварително на устройствата.

Устройство за виртуална реалност за Android

виртуална реалност

Компанията оповести платформата си за виртуална реалност с името „Daydream“, по-рано през годината. Сега тя се очаква да представи и устройство за виртуална реалност, с името „Daydream View“.

На този етап обаче, устройството се очаква да работи само на определени смартфони с най-високи технически характеристики. Най-вероятно на новите смартфони на компанията.

Демонстриране на Andromeda, новата операционна система, която ще обединява Chrome и Android.

andromeda

Компанията има грандиозен план да обедини Android и Chrome OS, операционната система, която стои зад хромбуците. На потребителите може да бъде представена по-конкретна визия относно това, какво ще може да прави новата операционна система.

Нов 7-инчов таблет

И накрая, компанията може да представи нов 7-инчов таблет. Той най-вероятно ще се произвежда от Huawei и ще се появи до края на годината.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *