неделя , април 30 2017
Начална Страница / Актуални / Всичко, което Apple се очаква да представи днес

Всичко, което Apple се очаква да представи днес

Днешният ден ще е най-важния ден от годината за Apple. Компанията се очаква да представи няколко нови продукта, сред които дългоочакваното седмо поколение на iPhone.

Ето и какви са очакванията на експретите.

Разбира се следващото поколение на популярния смартфон се очаква да носи името iPhone 7, това е може би най-сигурното нещо свързано с устройството.

iphone 7

По отношение на дизайна не се очакват съществени промени. Той ще бъде представен отново в две разновидности – с 4.7-инчов и 5.5-инчов дисплей.

Новият смартфон се очаква да е с най-големия сензор за снимки, откриван до момента сред моделите. Това означава, че ще прави още по-качествени снимки в слабоосветена среда, което и без друго бе едно от най-съществените предимства на камерата му в предишните модели.

айфон 7

Моделът с по-голям екран се очаква да има двойна камера. Двата сензора ще заснемат едновременно две снимки, които впоследствие ще бъдат обединяване в една по-добра снимка.

Аудио-жакът най-вероятно ще остане в историята. Това се очаква да е един от най-противоречивите ходове на Apple при новия модел.

аудиожакът

Може да има безжични слушалки към устройството.

Промяна ще има и на хоум-бутона на смартфона. Всъщност той няма да е изобщо бутон, според Марк Гурман от Bloomberg. Вместо това ще става въпрос за чувствителен на натиск тъч-пад.

хоум бутон

Много е вероятно да бъдат добавени нови цветове – това включва нов тъмно сив и черен цвят.

Продължава на следваща страница…

Провери също

пенсиониране

Ето защо да започнете да пестите за пенсиониране, когато сте на 20 години

Вече няколко пъти отправяме предупреждение към спестителите, че колкото по-рано започнат да пестят, толкова по-лесно …

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *