събота , февруари 24 2018
Начална Страница / Актуални / Всичко, което Apple се очаква да представи днес

Всичко, което Apple се очаква да представи днес

Днешният ден ще е най-важния ден от годината за Apple. Компанията се очаква да представи няколко нови продукта, сред които дългоочакваното седмо поколение на iPhone.

Ето и какви са очакванията на експретите.

Разбира се следващото поколение на популярния смартфон се очаква да носи името iPhone 7, това е може би най-сигурното нещо свързано с устройството.

iphone 7

По отношение на дизайна не се очакват съществени промени. Той ще бъде представен отново в две разновидности – с 4.7-инчов и 5.5-инчов дисплей.

Новият смартфон се очаква да е с най-големия сензор за снимки, откриван до момента сред моделите. Това означава, че ще прави още по-качествени снимки в слабоосветена среда, което и без друго бе едно от най-съществените предимства на камерата му в предишните модели.

айфон 7

Моделът с по-голям екран се очаква да има двойна камера. Двата сензора ще заснемат едновременно две снимки, които впоследствие ще бъдат обединяване в една по-добра снимка.

Аудио-жакът най-вероятно ще остане в историята. Това се очаква да е един от най-противоречивите ходове на Apple при новия модел.

аудиожакът

Може да има безжични слушалки към устройството.

Промяна ще има и на хоум-бутона на смартфона. Всъщност той няма да е изобщо бутон, според Марк Гурман от Bloomberg. Вместо това ще става въпрос за чувствителен на натиск тъч-пад.

хоум бутон

Много е вероятно да бъдат добавени нови цветове – това включва нов тъмно сив и черен цвят.

Продължава на следваща страница…

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *