петък , януари 19 2018
Начална Страница / Актуални / Китайският Apple показа как може да изглежда iPhone 8

Китайският Apple показа как може да изглежда iPhone 8

Китайският производител на смартфони Xiaomi, не случайно е известен с прозвището „китайския Apple”. Компанията често е сериозен иноватор и не рядко заимства от дизайна и нововъведенията на щатския си конкурент.

Xiaomi представи официално Redmi Note 4

В тази насока, новопредставения модел от китайския производител, в лицето на Mi Mix, може да дава доста добра представа, какво могат да очакват потребителите от следващия iPhone 8. Той имплементира в себе си много въведения и иновации, като заимства от това, което се очаква от популярния щатски модел догодина.

mi mix

Най-отличителната характеристика на Mi Max е почти пълната липса на граници при големия му 6.4-инчов дисплей. Според пазарните наблюдатели, това е моделът, който е с най-малки граници в момента на пазара.

За да постигнат това, от компанията се премахнали говорителя и камерата от горната част на устройството, като предната камера е свалена ниско долу.

Трябва да отбележим, че според слуховете и следващия смартфон на Apple се очаква да е почти без граници.

За говорител, компанията е ползвала вибриращо устройство под дисплея. В допълнение тялото на смартфона е керамично, а дизайнът много наподобява този на iPhone.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *