сряда , април 26 2017
Начална Страница / Актуални / Китайският Apple показа как може да изглежда iPhone 8

Китайският Apple показа как може да изглежда iPhone 8

Китайският производител на смартфони Xiaomi, не случайно е известен с прозвището „китайския Apple”. Компанията често е сериозен иноватор и не рядко заимства от дизайна и нововъведенията на щатския си конкурент.

Xiaomi представи официално Redmi Note 4

В тази насока, новопредставения модел от китайския производител, в лицето на Mi Mix, може да дава доста добра представа, какво могат да очакват потребителите от следващия iPhone 8. Той имплементира в себе си много въведения и иновации, като заимства от това, което се очаква от популярния щатски модел догодина.

mi mix

Най-отличителната характеристика на Mi Max е почти пълната липса на граници при големия му 6.4-инчов дисплей. Според пазарните наблюдатели, това е моделът, който е с най-малки граници в момента на пазара.

За да постигнат това, от компанията се премахнали говорителя и камерата от горната част на устройството, като предната камера е свалена ниско долу.

Трябва да отбележим, че според слуховете и следващия смартфон на Apple се очаква да е почти без граници.

За говорител, компанията е ползвала вибриращо устройство под дисплея. В допълнение тялото на смартфона е керамично, а дизайнът много наподобява този на iPhone.

Провери също

пенсиониране

Ето защо да започнете да пестите за пенсиониране, когато сте на 20 години

Вече няколко пъти отправяме предупреждение към спестителите, че колкото по-рано започнат да пестят, толкова по-лесно …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *