неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Лоши източници на „бързи пари“

Лоши източници на „бързи пари“

Не всички кредити са еднакво лоши, е основен постулат във финансовия свят. Ясно е, че в даден момент от живота си, всеки изпитва нужда от пари, за една или друга цел. И докато критично е, за какво ще са ви необходими тези средства (не бива да е за задоволяване на текущи капризи), важно е и откъде ще потърсите нужните ви средства.

Ето някои от източниците, които не бива да ползвате за бързо сдобиване със средства:

Бързи печалби от фондовите и валутните пазари

Мислите си, че няколко добри залога на борсата, или на валутните пазари, могат да ви удвоят средствата. Може и да е така, но ако не познаете, можете и да загубите и малкото с което разполагате. Готов ли сте за това?

Вижте още: Как най-често си губите парите на борсата?

Не забравяйте, че търговията на фондовите пазари е „игра с нулев резултат“ и това, което възнамерявате да спечелите, ще е загуба за някой друг. А дали вие сте най-добрия на пазар, на който има милиони участници?

fast profit

Да не говорим, че за успеха се изискват невероятно голям опит и познания, а не само доза късмет…

На валутните пазари нещата още повече се доближават до хазарт. Причината е, че подмамени от желание за бързи и големи печалби, инвеститорите са склонни да ползват голям заемен капитал, който увеличава сериозно не само размера на печалбите, но и този на потенциалните им загуби.

Начинания с обещания за висок доход

В среда на рекордно ниски лихви в световен мащаб и не особено добри перспективи пред фондовите пазари в бъдеще, обещанията за висок доход най-вероятно се свързват само с едно – пирамида.

pyramid

Разбира се може би не всички предложения, които ви се отправят в момента са такива, но при положение, че обещаваната доходност е в пъти по-висока от пазарната, то трябва да имате сериозни „резерви“.

Хазарт

Това е класика в жанра. Всъщност тя обединява почти всички по-горе споменати методи за изкарване на лесни пари. Само да ви припомним, че статистиката е срещу вас, а късметът ви няма как да направи така, че да сте на печелившата страна след достатъчно дълъг брой опити.

main-slider-1

Освен това не забравяйте, че към хазарта можете да се пристрастите (както между другото и към търговията на валутните пазари).

Продължава на следваща страница…

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …