сряда , февруари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Как изглежда яхта за 700 милиона паунда с инфинити басейн и площадка за хеликоптер?

Как изглежда яхта за 700 милиона паунда с инфинити басейн и площадка за хеликоптер?

Производителят на луксозни яхти – Heesen, проектира нова 70-метрова яхта, разполагаща с инфинити басейн и достатъчно място на борда за организиране на мини-концерти, или кацане на хеликоптер.

Mercedes-Benz представи луксозна яхта

яхта

Яхтата с името Galactica Super Nova, ще достига скорост от 30 възела, като е най-голямата проектирана от компанията луксозна яхта.

И макар тя все още да си няма цена, според експертите, много е вероятно цената да е над 10 милиона паунда за метър. Или казано по друг начин, около 700 милиона паунда. Добрата новина е, че паунда поевтиня доста след референдума във Великобритания.

яхта 1

Заложеният в конструкцията алуминий, позволява на плавателния съд да развива скорост от 30 възела, или близо 55 км. ч.

яхта 2

Най-забележителната отличителна черта на яхтата е 6-метровия инфинити басейн, разположен на палубата. Той разполага с хидромасажни възможности, както и водопад. Стъклените панели под басейна, позволяват на плуващите да гледат под палубата.

яхта 3

Съставена от четири нива, яхтата предоставя достатъчно пространство, възлизащо сумарно на 357 кв. м. Има достатъчно място за открито кино под звездите, да се проведе малък рок концерт, или дори да кацне хеликоптер.

Дизайнът е такъв, че да пази обитателите от вятъра.

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …