вторник , февруари 20 2018
Начална Страница / Актуални / Motor Trend: Новият Bolt променя „правилата на играта“ при електромобилите

Motor Trend: Новият Bolt променя „правилата на играта“ при електромобилите

Докато всички са в очакване на масовия автомобил на Tesla – Model 3, който се очаква някъде през следващата година, в момента на пазара има един електрически автомобил, който бие всички останали. И това е моделът Chevy Bolt, според автомобилното издание Motor Trend.

Volkswagen представи революционния си електромобил

Със стартова цена от 29 995 долара за базовия модел и близо 40 000 долара за модела оборудван с всички екстри, това е една много добра и по-евтина алтернатива на най-евтиния луксозен електрически автомобил на Tesla в момента, в лицето на Tesla Model S 60. Последният стартира при цена от 66 000 долара, като освен по-луксозно оборудване, предоставя почти същия рейндж, който може да бъде изминат с едно зареждане, пишат от изданието.

електрически автомобили

След като правят сравнение между двата модела, от автомобилното списание заключават, че моделът на Tesla не заслужава задължително 30 000 долара повече, в сравнение с далеч по-евтината алтернатива, в лицето на Bolt.

Просто Bolt може да се определи като много по-евтина и добра алтернатива в масовия сегмент при електрическите автомобили, смятат още от Motor Trend.

В допълнение Bolt бие почти всички останали предложения на пазара сред електромобилите, които се отличават с далеч по-малък пробег с едно зареждане на батериите, както и много по-високи цени.

„Повече от всеки електрически автомобил, Bolt е един приятен автомобил с нулеви емисии, който предоставя добро средство за превозване на реалистична цена. Той на практика прави далеч по-скъпите модели на компании като BMW, Nissan и др. „безсмислени“, коментират от автомобилното издание.

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *