неделя , февруари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Най-чаканите смартфони на 2017-та година

Най-чаканите смартфони на 2017-та година

С наближаването на края на настоящата година, смартфон-маниаците, започват да гледат към всичко най-актуално през следващата.

Ето и кои са най-чаканите от тях устройства през следващата година, според анкета на изданието PhoneArena.com.

И най-чаканият смартфон е моделът Samsung Galaxy S8. Няколко са очакваните неща, свързани с новото устройство. По отношение на дисплея, той най-вероятно отново ще е в два варианта – 5.1-инчов за стандартния модел и 5.5-инчов за модела Edge. Новото обаче, се очаква да е това, че смартфонът ще е с 4К-дисплей.

galaxy s8

Дизайнът се очаква да е подобен на този на седмия модел, като съотношението на дисплея към тялото на устройството се очаква да е над 90%. Или казано по друг начин, той ще се отличава с изключително малки граници.

Налице са известни спекулации, че може да видим дисплей изцяло покриващ предната част на смартфона, по подобие на модела Mi Mix на Xiaomi.

Други слухове клонят към това, че южнокорейският производител може да спре да предлага традиционния модел без заоблен дисплей и да се концентрира само върху предлагане на модела Edge.

Китайските производители обявяват война на границите при смартфоните

Galaxy S8, най-вероятно ще разполага с 6 GB оперативна памет. От Samsung искат със сигурност да избягнат сагата с батериите от Galaxy Note 7, така че за по-голяма сигурност е много вероятно да се обърнат към LG за производството на батериите.

Устройството Galaxy S8 се очаква да е още с порт USB Type-C, който предоставя възможности за бързо зареждане и по-бърз трансфер на данни. Възможно е да видим двойна 12-мегапикселова основна камера, както и сензор за ирисово разпознаване.

Вторият най-очакван от потребителите смартфон, особено в светлината на грандиозната издънка на предходния модел, е отново на Samsung – в лицето на Note 8. Той се очаква с най-голям интерес от 21.4% от гласувалите в интернет изданието. Това, което е сигурно за него е, че ще е с батерия, която няма да „гори“.

И третият най-очакван модел е iPhone 8, представляващ основен интерес за близо 15% от потребителите.

iphone8

Очаква се дисплеят да е най-добрия дисплей, откриван някога на модел на Apple, като най-вероятно ще е AMOLED, по подобие на Galaxy S-серията. В допълнение очакванията са още, да няма почти никакви граници, каквато явно е последната тенденция при смартфоните от най-висок клас.

Най-вероятно ще е направен от стъкло и алуминий. Имаше спекулации, че моделът от седма серия ще е със стъклен гръб. Това обаче, може да е отложено за следващия емблематичен модел.

Възможно е да видим добавяне на трети модел, който ще е с по-голям екран и направен от „неръждаема стомана“, смятат някои експерти. Размерът на дисплея на този модел е много вероятно да е 5.8-инчов, за разлика от 5.5-инчовия модел Plus.

Хоум бутонът се очаква да е по-различен от настоящите модели и да е невидим, т.е. да не е физически.

Следващият iPhone, най-вероятно ще разполага с безжично зареждане и отново няма да има аудио жак. По-малкият модел няма да има двойна камера.

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *