четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Най-добрите градове за живот, ако планирате да работите в чужбина

Най-добрите градове за живот, ако планирате да работите в чужбина

Изданието InterNations е направило проучване сред 14 000 чуждестранни работника, за да определи, кои водещи градове по света се определят като най-добри за живот. Анкетираните са давали оценка въз основа на различни фактори, като перспективи на кариерата си, качество на живот, отношение на местното население към тях и дори времето.

Нова изненадваща мечтана дестинация от супербогатите

Ето и десетте най-добри града за вас, ако планирате да напуснете страната и да работите в чужбина, на база на класацията на изданието…

10. Торонто, Канада

toronto1

Това е най-населеният град в Канада. Класиран е високо от чуждестранните работници, заради приятелското настроение и лесното свикване с обстановката.

9. Мексико Сити, Мексико

Столицата на Мексико, попада в топ-десет поради два основни фактора – времето и големите разлики в заплащането.

8. Сидни, Австралия

Това е един от най-големите градове в Австралия. Като център на търговията, Сидни е посочен и като добро място за кариера и социални, и културни мероприятия.

7. Мюнхен, Германия

lmu

Известен с бирените си фестивали, чуждестранните работници в немският град, се радват на висок стандарт на живот и баланс между работа и личен живот.

6. Виена, Австрия

Виена почти всяка година се определя като градът с най-високо качество на живот в света. Стандартът е висок, включително и за работещите чужденци, като жителите му се радват и на добро време.

5. Сингапур

Resorts Singapore

Островът е един от най-чистите в света, като стандартът на живот е много висок, което се предопределя от високите заплати.

Продължава на следваща страница…

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *