неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Ако имате 450 лева, това е най-добрият смартфон, който можете да купите

Ако имате 450 лева, това е най-добрият смартфон, който можете да купите

Искате смартфон с голям и хубав дисплей, с резолюция 2К (QHD), метален дизайн, сензор за пръстови отпечатъци, осемядрен процесор от Qualcomm, 4GB оперативна памет и 64 GB вътрешна, прилична камера от 13 мегапиксела, сравнително издръжлива батерия с капацитет от 3000 mAh и опция за бързо зареждане? Но не ви се дават 400 долара и нагоре?

Вижте още: Един страхотен смартфон за 250 долара

То тогава идеалният смартфон за вас е модела Letv Le 1 Pro. Той притежава всички изброени характеристики, като цената му в момента е намалена на 200 долара в Китай и може да се поръча и от България.

letv1pro

В допълнение ще трябва да си приготвите още около 60-70 долара за разходите по освобождаването му от митница (освен ако не сте от късметлиите, за които смартфона ще пристигне директно в пощенския им клон и ще си спестите този разход).

Или казано по друг начин, срещу сумата от около 450 лева ще получите смартфон, конкуриращ се по технически характеристики с двойно по-скъпи устройства.

Сред малкото негативи, са че при евентуална нужда да ползвате гараницята ще трябва да го пращате до Китай, един продължителен и не особено приятен процес.

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …