неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Най-добрите Android-смартфони, които можете да си купите в момента

Най-добрите Android-смартфони, които можете да си купите в момента

Водещите производители на Android-смартфони, представиха вече предложенията си в най-високия ценови сегмент за тази година и затова можем да погледнем към това, кои от тях са най-добри в момента.

Вижте още: Най-добрите смартфони с цена до 400 долара

10. Moto X Style

Смартфонът се отличава с 5.7-инчов дисплей с резолюция 1440 x 2560. Оперативната му памет е 3 GB, а вътрешната стартира от 16 GB. Устройството се отличава със заменяема батерия с капацитет от 3 000 mAh, както и 21-мегапикселова задна камера.

Moto X Style

В очакване на представянето на новата серия на модела, е напълно възможно да станем свидетели на понижението в цената на този модел. За съжаление той не е достъпен на всички пазари.

9. Sony Xperia Z5 Premium

Тома е първият и единствен до момента смартфон с 4К-дисплей с размер от 5.5 инча. Той разполага с 3 GB оперативна памет и 23-мегапикселова задна камера. Предната е с резолюция от 5.1-мегапиксела.

Sony-Xperia-Z5-Premium1

Смартфонът е водоустойчив и с премиен дизайн. Дисплеят обаче, бързо отнема от живота на батерията.

8. BlackBerry Priv

BlackBerry-Priv3

Това може да е малко изненадващо за потребителите, но фактите са, че това е един много висококачествен смартфон с изключителен живот на батерията и най-добрата физическа клавиатура на пазара в момента.

Сред недостатъците са липсата на възможност за безжично зареждане, както и слабата предна камера. В допълнение моделът е сред най-бавните по отношение на сдобиването със софтуерни ъпдейти.

7. Huawei P9

huawei-p9-dual-kamera-apfelkiste1

Съвсем скоро станахме свидетели на дебюта на смартфона. Той впечатли всички с двойната си камера от Leica, което като че ли е основното му предимство.

Иначе се отличава с 5.2 инчов дисплей с резолюция от 1080 пиксела, 4 GB оперативна памет и 32 GB вътрешна. При ниво от 680 долара обаче, цената му се определи от мнозина от пазарните наблюдатели като завишена.

6. Xiaomi Mi 5

xiaomi

Това е смартфонът с най-добро съотношение цена-качество в момента. Той се отличава с 5.15-инчов дисплей с FHD-резолюция и високопроизводителния чип Snapdragon 820, който се открива в моделите Samsung Galaxy S7 и LG G5.

Вижте още: Смартфонът с най-добро съотношение цена-качество е…

Оперативната памет е цели 4 GB, а камерата е последният модел 16-мегапикселова Sony (IMX298).

Вътрешната памет на най-скъпата разновидност на модела е 128 GB. Тялото на устройството е карамично, като е обърнато сериозно внимание върху детайлите.

Смартфонът е първият за Xiaomi с физически бутон отпред, който също интегрира в себе си и сензор за пръстови отпечатъци. Цената на смартфона ще е 354 долара за версията със 128 GB вътрешна памет и 262 долара за версията с 32 GB вътрешна памет.

Това е близо наполовина на цената на Samsung Galaxy S7, което може да помогне на потребителите да преглътнат липсата на карта за разширяване на паметта, както и на заменяема батерия.

5. Nexus 6P

Това се сочи от специалистите като най-добрия смартфон с голям екран, който можете да си купите в момента. Отличава се с изключително високо качество на сглобяване, отлична камера и олекотен софтуер.

nexus

Може би най-голямото му предимство обаче е, че почти винаги ще получава новите ъпдейти на Android пръв.

Сред недостатъците му са прекомерният размер, който не е удобен за всички, липсата на безжично зареждане, както и това, че е малко „хлъзгав“. В допълнение смартфонът се отличава с далеч по-ниската си цена от тази на конкурентите при ниво от под 500 долара.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …