петък , август 18 2017
Начална Страница / Актуални / Най-добрите Android-смартфони, които можете да си купите в момента

Най-добрите Android-смартфони, които можете да си купите в момента

Водещите производители на Android-смартфони, представиха вече предложенията си в най-високия ценови сегмент за тази година и затова можем да погледнем към това, кои от тях са най-добри в момента.

Вижте още: Най-добрите смартфони с цена до 400 долара

10. Moto X Style

Смартфонът се отличава с 5.7-инчов дисплей с резолюция 1440 x 2560. Оперативната му памет е 3 GB, а вътрешната стартира от 16 GB. Устройството се отличава със заменяема батерия с капацитет от 3 000 mAh, както и 21-мегапикселова задна камера.

Moto X Style

В очакване на представянето на новата серия на модела, е напълно възможно да станем свидетели на понижението в цената на този модел. За съжаление той не е достъпен на всички пазари.

9. Sony Xperia Z5 Premium

Тома е първият и единствен до момента смартфон с 4К-дисплей с размер от 5.5 инча. Той разполага с 3 GB оперативна памет и 23-мегапикселова задна камера. Предната е с резолюция от 5.1-мегапиксела.

Sony-Xperia-Z5-Premium1

Смартфонът е водоустойчив и с премиен дизайн. Дисплеят обаче, бързо отнема от живота на батерията.

8. BlackBerry Priv

BlackBerry-Priv3

Това може да е малко изненадващо за потребителите, но фактите са, че това е един много висококачествен смартфон с изключителен живот на батерията и най-добрата физическа клавиатура на пазара в момента.

Сред недостатъците са липсата на възможност за безжично зареждане, както и слабата предна камера. В допълнение моделът е сред най-бавните по отношение на сдобиването със софтуерни ъпдейти.

7. Huawei P9

huawei-p9-dual-kamera-apfelkiste1

Съвсем скоро станахме свидетели на дебюта на смартфона. Той впечатли всички с двойната си камера от Leica, което като че ли е основното му предимство.

Иначе се отличава с 5.2 инчов дисплей с резолюция от 1080 пиксела, 4 GB оперативна памет и 32 GB вътрешна. При ниво от 680 долара обаче, цената му се определи от мнозина от пазарните наблюдатели като завишена.

6. Xiaomi Mi 5

xiaomi

Това е смартфонът с най-добро съотношение цена-качество в момента. Той се отличава с 5.15-инчов дисплей с FHD-резолюция и високопроизводителния чип Snapdragon 820, който се открива в моделите Samsung Galaxy S7 и LG G5.

Вижте още: Смартфонът с най-добро съотношение цена-качество е…

Оперативната памет е цели 4 GB, а камерата е последният модел 16-мегапикселова Sony (IMX298).

Вътрешната памет на най-скъпата разновидност на модела е 128 GB. Тялото на устройството е карамично, като е обърнато сериозно внимание върху детайлите.

Смартфонът е първият за Xiaomi с физически бутон отпред, който също интегрира в себе си и сензор за пръстови отпечатъци. Цената на смартфона ще е 354 долара за версията със 128 GB вътрешна памет и 262 долара за версията с 32 GB вътрешна памет.

Това е близо наполовина на цената на Samsung Galaxy S7, което може да помогне на потребителите да преглътнат липсата на карта за разширяване на паметта, както и на заменяема батерия.

5. Nexus 6P

Това се сочи от специалистите като най-добрия смартфон с голям екран, който можете да си купите в момента. Отличава се с изключително високо качество на сглобяване, отлична камера и олекотен софтуер.

nexus

Може би най-голямото му предимство обаче е, че почти винаги ще получава новите ъпдейти на Android пръв.

Сред недостатъците му са прекомерният размер, който не е удобен за всички, липсата на безжично зареждане, както и това, че е малко „хлъзгав“. В допълнение смартфонът се отличава с далеч по-ниската си цена от тази на конкурентите при ниво от под 500 долара.

Провери също

Осем книги, които всеки предприемач трябва да прочете

Септември традиционно се свързва със старта на новия бизнес сезон. Това е времето, когато бизнес …