неделя , юли 23 2017
Начална Страница / Актуални / Най-добрите автомобили на 2016-та година, според Consumer Report

Най-добрите автомобили на 2016-та година, според Consumer Report

Всяка година новите автомобили стават все по-добри и по-добри. От изданието Consumer Report са се нагърбили с не леката задача да определят най-добрите автомобили в ежегодната си класация.

Най-странните концептуални автомобили

За да попаднат в класацията, моделите трябва да имат над средната надеждност в класа си. А ето и кои са 10-те модела на тази година, според изданието:

Субкомпактен автомобил: Honda Fit

honda fit

Японският автомобилен производител отдавна доминира в класа на най-малките автомобили. Моделът се отличава с по-високо от средното качество на използвани материали, както и далеч по-малък брой проблеми отчитани от потребителите, в сравнение с конкурентите му.

В допълнение Fit се отличава и с по-нисък шум, в сравнение с автомобилите от този клас, което го прави по-удобен на дълги пътувания. И на последно място, той е с високо ниво на сигурност.

Средноголям автомобил: Toyota Camry

camry

Това не е особено голяма изненада. Този модел доминира в класацията на изданието през последните години, а шансовете му да загуби короната си не са особено големи. Моделът е много надежден, и има голяма видимост, което го прави лесен за шофиране. В допълнение идва просторния му салон.

Компактен автомобил: Subaru Impreza

impreza

Въпреки малките размери, този автомобил ще изненада всички с комфорта на возенето си, коментират от изданието. В допълнение идва големият вътрешен простор на купето и многото функции за сигурност. Стандартна черта е задвижване на четирите колела, което е особено удобно и практично.

Луксозен SUV: Lexus RX

lexus rx

Въпреки далеч по-агресивната визия на новия модел, той все още се отличава с „изключителен комфорт на возене“, коментират от изданието, както и невероятно луксозен интериор с внимание към всеки детайл.

Спортен автомобил под 40 000 долара: Mazda MX-5 Miata

миата

Още по-забележителното в този модел, отвъд уникалният му двигател, е факта, че цената му се задържа при нива от около 30 000 долара за базовата модификация.

Продължава на следваща страница…

Провери също

Осем книги, които всеки предприемач трябва да прочете

Септември традиционно се свързва със старта на новия бизнес сезон. Това е времето, когато бизнес …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *