четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Най-добрите автомобили на 2016-та година, според Consumer Report

Най-добрите автомобили на 2016-та година, според Consumer Report

Всяка година новите автомобили стават все по-добри и по-добри. От изданието Consumer Report са се нагърбили с не леката задача да определят най-добрите автомобили в ежегодната си класация.

Най-странните концептуални автомобили

За да попаднат в класацията, моделите трябва да имат над средната надеждност в класа си. А ето и кои са 10-те модела на тази година, според изданието:

Субкомпактен автомобил: Honda Fit

honda fit

Японският автомобилен производител отдавна доминира в класа на най-малките автомобили. Моделът се отличава с по-високо от средното качество на използвани материали, както и далеч по-малък брой проблеми отчитани от потребителите, в сравнение с конкурентите му.

В допълнение Fit се отличава и с по-нисък шум, в сравнение с автомобилите от този клас, което го прави по-удобен на дълги пътувания. И на последно място, той е с високо ниво на сигурност.

Средноголям автомобил: Toyota Camry

camry

Това не е особено голяма изненада. Този модел доминира в класацията на изданието през последните години, а шансовете му да загуби короната си не са особено големи. Моделът е много надежден, и има голяма видимост, което го прави лесен за шофиране. В допълнение идва просторния му салон.

Компактен автомобил: Subaru Impreza

impreza

Въпреки малките размери, този автомобил ще изненада всички с комфорта на возенето си, коментират от изданието. В допълнение идва големият вътрешен простор на купето и многото функции за сигурност. Стандартна черта е задвижване на четирите колела, което е особено удобно и практично.

Луксозен SUV: Lexus RX

lexus rx

Въпреки далеч по-агресивната визия на новия модел, той все още се отличава с „изключителен комфорт на возене“, коментират от изданието, както и невероятно луксозен интериор с внимание към всеки детайл.

Спортен автомобил под 40 000 долара: Mazda MX-5 Miata

миата

Още по-забележителното в този модел, отвъд уникалният му двигател, е факта, че цената му се задържа при нива от около 30 000 долара за базовата модификация.

Продължава на следваща страница…

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *