неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Най-добрите евтини лаптопи

Най-добрите евтини лаптопи

Технологиите се развиват с „бясна скорост“ и покупката на евтин лаптоп, не означава че трябва да е свързана с непоносими компромиси.

Разбира се също така е вярно, че повече пари купуват по-добър лаптоп. За тези обаче, които възнамеряват да ползват лаптопите, за да сърфират в глобалната мрежа и да си проверяват пощата, и евтините машини могат да вършат идеална работа.

Какъв лаптоп да изберем за първия учебен ден?

Ето четири евтини лаптопа, които си заслужават, според експертите от Business Insider:

Ултра преносим – HP Stream 11-r010nr

hp

Този модел е ноутбук с големина на екрана от 11.6 инча. Предназначен е за хора, за които основен приоритет е преносимостта и живота на батерията.

Сред недостатъците му са сравнително малкия екран с ниска резолюция, както и не особено голямата оперативна и вътрешна памет. Това го прави неподходящ за геймъри или хора, които искат да обработват снимки.

Той е удобен за пътуване, като батерията му е с живот от цели десет часа и половина. А най-доброто при него е цената му – която е 195 щатски долара.

Хромбук – Acer Chromebook 14

acer

За хора, които нямат нищо против всичко да е в облачното пространство, това е идеален избор. Той се отличава с добро качество на материалите и сглобката, като най-важното при него е ъпдейта, позволяващ да се стартират Android-приложения.

Устройството е насочено към хора, които държат снимки, видеа и документи в облака, или предимно за потребители на Google.

От Google предоставят 100GB облачно пространство, за да направят прехода на потребителите, от стандартни лаптопи, по-лесен.

Цената на устройството е друго негово предимство, като тя е 300 долара.

Продължава на следваща страница…

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *