вторник , февруари 20 2018
Начална Страница / Актуални / Най-добрите автомобили за градски условия

Най-добрите автомобили за градски условия

Градският автомобил не означава задължително, че трябва да е немощен и не особено забавен за шофиране. Ето десетте най-добри градски автомобили, между които да избирате, ако ще шофирате основно в градски условия.

Това са най-надеждните нови автомобили

Honda Fit

honda fit

Honda обнови популярния си градски автомобил с четирицилиндров 1.5-литров двигател с мощност от 130 конски сили. Това са доста коне за един подобен малък автомобил. В допълнение мощността може да се използва пълноценно, предвид на шест-степенната скоростна кутия.

Audi A3 Sportback e-tron

ауди е-трон

Това е първият плъг-ин на Audi. Цената му определено не е сред най-ниските, като при ниво от около 40 000 долара е с около 10 000 над тази на модела Prius. Освен, че изглежда по-добре, автомобилът се отличава и с далеч по-мощен двигател от 204 к.с. В допълнение можете да шофирате само в „електрически режим“, ако искате да пестите гориво.

Ford Fiesta ST

fiesta

Предвид на ниското тегло на автомобила от малко над 1000 килограма, мощността от 197 к.с. му придава завидни възможности. Съотношението мощност към тегло е същото като на първото поколение BMW M3. В допълнение, автомобилът е изненадващо просторен.

Fiat 500 Abarth

fiat

Дните на зле направените и нископроизводителни компактни градски автомобили са в историята. Това се доказва и от този модел с мощност от 160 к.с. Той привлича погледите навсякъде където се появи, с далеч по-спортния си вид от обикновения Fiat 500.

Mazda Miata

миата

Въпреки, че новата Miata е с по-малка мощност от предшественика си, тя е с тегло от малко над 1000 кг. Така че тя е по-малка, по-бърза и по-забавна за шофиране отвсякога. Това я прави и идеалния градски автомобил.

Mini JCW Hardtop

миникупър

Винаги, когато се спомене градски автомобил и хората се сещат за Mini. И моделът JCW Hardtop е сред най-забавните за шофиране. И макар малко скъпичък, той е много бърз.

BMW i3

BMW i3

Този модел предоставя визията за бъдещия градски автомобил на BMW. Той е с мощност от 170 к.с. и тялото му е с олекотен карбон, за да може да изминава по-голямо разстояние с едно зареждане. Автомобилът изглежда като изскочил от научно-фантастичен филм.

Smart For Two

смарт

Още един автомобил, без който никоя класация за градски автомобили не може да мине. Тези автомобили няма да ги видите по магистралите или „офроуд“. В града обаче, могат да бъдат засечени много често. Добрата новина е, че последната версия на модела освен функционална е също така забавна за шофиране.

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …