сряда , август 23 2017
Начална Страница / Актуални / Тези приложения ще ви помогнат да въдворите ред в личните си финанси

Тези приложения ще ви помогнат да въдворите ред в личните си финанси

Много са стартъпите, които целят да разклатят традиционния финансов сектор и начина по който хората управляват личните си финанси. Ето някои от най-големите и доминиращи от тях, които от Apple смятат, че си заслужават времето и усилията да бъдат проучвани и са безплатни за операционната система iOS.

Вижте още: Финансовите правила, според които да живеете

Robinhood

broker-app

Това приложение ви позволява да търгувате с акции без да плащате такси. Това обещание е залегнало в стратегията му. Целта е търговията да се направи лесна, интуитивна и евтина. Интерфейсът на приложението спечели също така награда за дизайн от Apple. Разбира се потребителите не трябва да забравят, че липса на комисиони не означава липса на загуби.

Приложението е безблатно за iOS и Android.

Digit

Digit

Това приложение анализира разходите ви и автоматично ви пести пари. След като проследява типичните разходи, приложението спестява малка сума автоматично, обикновено между 2 и 17 долара на всеки 2-3 дни. Можете също така да изберете, дали да повишите или да намалите размерът на спестяваната сума. Приложението не събира такси и комисиони, като дори дава малки буноси, които да ви стимулират (пет цента на всеки спестени 100 долара).

То е безплатно за операционната система iOS

Acorns

Това приложение прехвърля всяко ресто в инвестиционния ви портфейл. Същността му се свежда до определяне на това „колко“ искате да инвестирате и „какъв риск“ сте склонни да поемете.

acorns-565x317

Има два начина, с които могат да се инвестират пари в приложението. Можете да трансферирате определена сума от банковата си сметка или чрез „закръгляне“. При свързване на дебитна или кредитна карта при покупка, сумата оставаща от закръглянето се инвестира. Например ако платите 8.46 долара за вечеря, останалите до 9 долара 54 цента се инвестират.

След това избирате степента на риск, който сте склонни да поемете и Acorns инвестира средствата в нискоразходни индексни фондове.

Цената е 1 долар на месец за сметки по-малки от 5000 долара и 0.25% годишно от стойността на сметки над 5 000 долара. Налична е за операционните системи (iOS и Android).

E*Trade

etrade

Това е един от най-големите онлайн брокери. Той ви позволява бързо да стартирате с търговия с акции, облигации, индексни фондове и т.н. Минималната сума за откриване на сметка е едва 500 долара.

Мобилното приложение на E*Trade ви позволява бързо и лесно да подавате поръчки, да следите котировките и портфейла си. Едно от предимствата му е възможността за персонални сигнали при настъпване на определени събития, така че да не изтървате нищо.

Приложението е безплатно за операционните системи iOS и Android

Продължава на следваща страница…

Провери също

опции

Един от най-сигурните начини да печелите на фондовите пазари

Един от най-сигурните начини да си загубите парите на фондовите пазари, е като купувате опции …