понеделник , февруари 19 2018
Начална Страница / Актуални / Шестте най-добри смартфона в света в момента

Шестте най-добри смартфона в света в момента

Малко преди дългоочакваното изложение за потребителска електроника в Барселона, където водещите производители на смартфони ще покажат всичко най-ново, от изданието Business Insider, направиха класация на най-добрите смартфони в света в момента. Ето и шестте избора на изданието:

6. Samsung Galaxy S7 – 495 долара в момента

Смартфонът се определя като „красив и елегантен“, както и с най-добрата камера в света в момента. Той е мощен, водоустойчив и може би един от най-добрите Android-смартфони на пазара в момента.

В допълнение, потребителите могат да ползват услугата за разплащане Samsung Pay, която може да работи с почти всеки терминал, наличен на пазара в момента.

Това, моделът да попадне на шесто място, до голяма степен се предопределя от факта, че се очаква съвсем скоро на бял свят да излезе следващата серия Galaxy S8, най-вероятно през март.

5. Samsung Galaxy S7 Edge

Моделът е с по-голям 5.5-инчов дисплей, с два заоблени края, както и по-мощна в сравнение със стандартната серия батерия. Той отново е водоустойчив и има слот за разширяване на паметта.

Цената му в момента се е понижила до 590 долара, в очакване на новите устройства. По-търпеливите потребители обаче, най-вероятно ще се облагодетелстват от още намаления, ако могат да изчакат допълнително месец-два.

4. iPhone 7

iphone

Смартфонът предоставя най-добра екосистема за потребителите, според изданието. Операционната система на устройствата се обновява централизирано и не зависи от бързата реакция на различните производители. В допълнение, устройството работи изключително добре с други продукти на Apple.

Цената на смартфона е 650 долара.

3. iPhone 7 Plus

Смартфонът се отличава със същите предимства, подобни на гореописания модел, но е с по-голям дисплей и по-издръжлива батерия. По-добра е и камерата на смартфона, отличаваща се с два пъти оптично приближение.

Разбира се цената също е по-висока – 769 долара.

2. Google Pixel XL

Новите смартфони са първите, производство на Google. Устройството се отличава с висококачествено алуминиево тяло и това, че собствениците му преди всички ще се сдобиват с обновените версии на Android.

Цената му е 769 долара.

1. Google Pixel

Смартфонът е с ефективния процесор Snapdragon 821, 4 GB оперативна памет и 12.3-мегапикселова камера, която доста успешно се конкурира с камерите на iPhone 7 и Samsung Galaxy S7.

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *