понеделник , февруари 19 2018
Начална Страница / Актуални / Най-изгодните покупки през февруари

Най-изгодните покупки през февруари

„Живей под възможностите си и не харчи излишно“, трябва да е основен принцип, който да следвате, за да тръгнете по пътя към богатството. Не, не се опитваме да ви кажем, че не бива да си купувате нищо.

Това, което се опитваме да ви посъветваме е да обмисляте нуждата от всяка една покупка, както и да положите малко повече усилия да правите покупките, които са ви необходими, в периоди, когато те са по-евтини.

Най-изгодните покупки през различните месеци на годината (I част)

Най-вероятно сте забелязвали, че определени стоки са по-изгодни през даден месец от годината. Това не е плод на вашето въображение, а реалност. При различните групи продукти има до голяма степен сезонност, която определя дали те са евтини, или не чак толкова.

Ето и кратък наръчник, за това какви стоки да купувате през февруари:

Февруари е най-късият месец в годината, но определено и през него могат да се намерят изгодни оферти за потребителите.

Имоти

Както вече споменахме, зимата е добър сезон за покупка на имоти. Февруари е може би последният шанс за купувачите да се възползват от „замръзналото“ търсене на имоти – предвид на това, че следва затопляне на времето и активизиране на масовите купувачи.

Климатици и едра бяла техника

Разчистването на запасите от търговските вериги преди излизането на новите модели и затоплянето на времето (традиционно лятото е най-активният сезон за покупка на климатици) води до добри оферти за този род стоки през февруари.
Мебели

В началото на февруари потребителите имат последен шанс да се възползват от отстъпките на повечето мебелни магазини преди представянето на новите колекции и пролетното повишение на цените.

Зимни дрехи и аксесоари

покупки дрехи

Макар повечето търговски вериги да са поразчистили зимните си колекции през януари, все още могат да бъдат открити изгодни оферти в някои магазини, позакъснели с разпродажбите.

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *