неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Това са седемте най-надеждни автомобила

Това са седемте най-надеждни автомобила

Когато купувачите на автомобили избират модел, те често прибягват към класации свързани с надеждността на определена марка. В тази насока, излезе новата класация на изданието Consumer Reports, относно надеждността на автомобилите.

Най-добрите автомобили за градски условия

7. Субкомпактен автомобил: Toyota Prius C

priusc

Моделът среща трудности с продажбите, заради силната конкуренция на стандартния модел Prius. По отношение на качеството и ефективността обаче, този модел има редица предимства. Най-малкият член от семейството постига сериозни успехи по отношение на разхода на гориво.

6. Компактен автомобил: Subaru Impreza

impreza

Не случайно марката се радва на сериозен ръст на продажбите си в последните години. Високото качество и надеждност на моделите на компанията, са основна причина за това, популярността му да расте.

Моделът, освен изключително надежден, се отличава още с просторно купе и задвижване на четирите колела, като стандартна опция.

5. Средноголям автомобил: Toyota Camry

camry

Автомобилът може и да не е най-бързия, спортен или „секси“ средноголям седан, но за сметка на това печели сърцата на потребителите с изключително голямата си надеждност. Във времена, в които седаните като цяло се радват на трудни времена, за сметка на SUV-моделите, Toyota Camry продължава да се представя изключително добре.

4. Голям автомобил: Toyota Avalon

avalon

Вземайки всички добри неща от модела Camry и пренасяйки ги в малко по-голямо тяло, Toyota успява да заеме челната позиция в класацията по надеждност и при най-големите седани. Интериорът се отличава с високо качество, като лесно може да бъде сбъркан с такъв на Lexus. В допълнение купето е изключително просторно и тихо.

Продължава на следваща страница…

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *