четвъртък , декември 14 2017
Начална Страница / Актуални / Автомобилите с най-голям шанс за над 320 000 км.

Автомобилите с най-голям шанс за над 320 000 км.

Почти всеки нов автомобил може да достигне психологическата граница от 320 000 километра (200 000 мили), ако сте склонни да инвестирате достатъчно пари в него. На някои возила обаче, им е по-лесно и е далеч по-евтино, достигането на тази граница.

Специалистите от Consumer Report дават отговор на въпроса кои са автомобилите с най-голям шанс за достигане на 320 000 километра, въз основа на опита на техните потребители.

Вижте кои са най-изгодните от инвестиционна гледна точка автомобили

Те са класирани в зависимост от най-големия шанс за това, като трябва да споменем, че класацията е почти изцяло доминирана от японски автомобили:

Honda Accord

1

Това е една много добра възможност да достигнете желаната дистанция. Моделът от 2016-та година предоставя най-големи шансове за това. Той е добре оборудван и с конкурентна цена, което го прави един от най-добрите избори за семеен седан. Разполага с достатъчно пространство и мощност, както и много добър разход на гориво. Предлага се и в хибридна версия.

Toyota Camry

2

Друг удачен избор. Това на практика е най-продавания седан в САЩ. Отличава се с удобна возия и добър интериор, който бе подобрен при последната серия. Разходът на гориво е много добър, като отново има хибридна версия. Дългата история на надеждност е това, което прави този модел най-предпочитания седан в САЩ.

Honda Odyssey

4

Това е миниванът с най-голям шанс за над 320 000 килметра. Отличава се със супер добро возене за класа си и голяма маневреност. Автоматичната скоростна кутия е добра и дава добър разход на гориво.

Honda Civic

31

Това е компактният автомобил с най-големи шансова за разглежданата дистанция. Последната серия от 2016-та година е значитело подобрена в сравнение със своите предшественици. Сред основните й недостатъци е ниската й височина, която създава известни трудности при влизане и напускане на автомобила.

Toyota Prius

576

Това е най-продаваният хибриден автомобил в света и това не е случайно. Моделът е доказал своята здравина и надеждност през годините, а новия Prius ще разполага с 10% по-висока ефективност от своя прешественик.

Toyota Sienna

77

Още един миниван с добри шансове за 320 000 километра. Управлението му обаче, не е сред най-силните му страни и не е така забавно, както при Honda Odyssey. Иначе се отличава също с добър разход на гориво за класа си.

Honda CR-V

534

Това е един от най-просторните и надеждни компактни SUV-ве. Отличава се с добръ 2.4-литров двигател с мощност от 185 конски сили, напълно достатъчни за модела, както и изключителна икономичност.

Toyota Corolla

56

Още един надежден компактен автомобил с много добри шансове за 320 000 километра. Разполага с тиха и просторна кабина и добре претеглен интериор. Возенето е комфортно, като икономичността е отлична.

Toyota 4Runner

32

Това е високопроходимия спортен автомоил (SUV) с най-голям шанс за достигане на границата от 320 000 км. 4-литровия V6 двигател, предоставя достатъчно мощност за този автомобил, но шофирането е в известна степен тромаво.

Ford F-150

67

Това е пикапът с най-големи шансове за най-много километри. Това до голяма степен се постига благодарение на алуминиевото тяло, която сваля доста килограми от теглото. В същото време олекотената каросерия, води до много добър разход на гориво за автомобил от подобен клас.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …