вторник , февруари 20 2018
Начална Страница / Актуални / Автомобилите с най-голям шанс за над 320 000 км.

Автомобилите с най-голям шанс за над 320 000 км.

Почти всеки нов автомобил може да достигне психологическата граница от 320 000 километра (200 000 мили), ако сте склонни да инвестирате достатъчно пари в него. На някои возила обаче, им е по-лесно и е далеч по-евтино, достигането на тази граница.

Специалистите от Consumer Report дават отговор на въпроса кои са автомобилите с най-голям шанс за достигане на 320 000 километра, въз основа на опита на техните потребители.

Вижте кои са най-изгодните от инвестиционна гледна точка автомобили

Те са класирани в зависимост от най-големия шанс за това, като трябва да споменем, че класацията е почти изцяло доминирана от японски автомобили:

Honda Accord

1

Това е една много добра възможност да достигнете желаната дистанция. Моделът от 2016-та година предоставя най-големи шансове за това. Той е добре оборудван и с конкурентна цена, което го прави един от най-добрите избори за семеен седан. Разполага с достатъчно пространство и мощност, както и много добър разход на гориво. Предлага се и в хибридна версия.

Toyota Camry

2

Друг удачен избор. Това на практика е най-продавания седан в САЩ. Отличава се с удобна возия и добър интериор, който бе подобрен при последната серия. Разходът на гориво е много добър, като отново има хибридна версия. Дългата история на надеждност е това, което прави този модел най-предпочитания седан в САЩ.

Honda Odyssey

4

Това е миниванът с най-голям шанс за над 320 000 килметра. Отличава се със супер добро возене за класа си и голяма маневреност. Автоматичната скоростна кутия е добра и дава добър разход на гориво.

Honda Civic

31

Това е компактният автомобил с най-големи шансова за разглежданата дистанция. Последната серия от 2016-та година е значитело подобрена в сравнение със своите предшественици. Сред основните й недостатъци е ниската й височина, която създава известни трудности при влизане и напускане на автомобила.

Toyota Prius

576

Това е най-продаваният хибриден автомобил в света и това не е случайно. Моделът е доказал своята здравина и надеждност през годините, а новия Prius ще разполага с 10% по-висока ефективност от своя прешественик.

Toyota Sienna

77

Още един миниван с добри шансове за 320 000 километра. Управлението му обаче, не е сред най-силните му страни и не е така забавно, както при Honda Odyssey. Иначе се отличава също с добър разход на гориво за класа си.

Honda CR-V

534

Това е един от най-просторните и надеждни компактни SUV-ве. Отличава се с добръ 2.4-литров двигател с мощност от 185 конски сили, напълно достатъчни за модела, както и изключителна икономичност.

Toyota Corolla

56

Още един надежден компактен автомобил с много добри шансове за 320 000 километра. Разполага с тиха и просторна кабина и добре претеглен интериор. Возенето е комфортно, като икономичността е отлична.

Toyota 4Runner

32

Това е високопроходимия спортен автомоил (SUV) с най-голям шанс за достигане на границата от 320 000 км. 4-литровия V6 двигател, предоставя достатъчно мощност за този автомобил, но шофирането е в известна степен тромаво.

Ford F-150

67

Това е пикапът с най-големи шансове за най-много километри. Това до голяма степен се постига благодарение на алуминиевото тяло, която сваля доста килограми от теглото. В същото време олекотената каросерия, води до много добър разход на гориво за автомобил от подобен клас.

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …