неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Най-печелившите звезди на 2016 година

Най-печелившите звезди на 2016 година

Парите не купуват щастие! И все пак, нека погледнем кои звезди изкараха най-много през тази година, според класация на изданието Forbes:

9. Адел

Певицата се завърна с „гръм и трясък през тази година“, пускайки дългоочакван албум, който счупи рекордите по продажба в първата си седмица. Тя е изкарала около 80.5 милиона долара през тази година.

8. Лионел Меси

меси

Един от двамата футболисти, които влизат в класацията на най-високоплатените звезди. Футболистът на Барселона, си е докарал доход от 81.5 милиона долара. Меси е едно от трайните имена в класацията през последните години.

7. Хауърд Стърн

Благодарение на петгодишен договор с Sirius XM Radio, противоречивият радио-водещ е заработил 85 милиона долара.

6. Кевин Харт

кевин харт

Това е първия комедиен актьор, който изпреварва Джери Зайнфелд, с доход от 87.5 милиона долара. Харт регистрира сериозно повишение в дохода си през тази година, след като през изминалата за пръв път влезе в топ-100.

4. Кристиано Роналдо

роналдо

Роналдо продължава да е най-скъпо платения атлет в света, с доход от около 88 милиона долара на година. Роналдо до голяма степен бе в основата на успеха на Португалия за спечелената европейска титла и е много възможно да продължи да доминира в класацията и през следващите години.

4. Доктор Фил Макгроу

Този телевизионен персонаж, продължава да печели от популярността си. Благодарение на телевизионното си шоу и здравословно приложение, както и други партньорства, Макгроу се изкачва сериозно в класацията, след като през изминалата година бе едва на 15-та позиция.

3. Джеймс Патерсън

Този автор е един от най-печелившите автори в света. Телевизионни адаптации на творбите му до голяма степен съдействаха за ръст на дохода му до 95 милиона долара.

2. One Direction

one direction

Британската бой-банда, може и да загуби един от членовете си, но това не и пречи да продължава да е изключително популярна. Благодарение на турнето си, групата е изкарала 110 милиона долара.

1. Тайлър Суифт

тайлър суифт

Певицата покори света с дохода си от 170 милиона долара.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …