понеделник , май 22 2017
Начална Страница / Актуални / Най-печелившите звезди на 2016 година

Най-печелившите звезди на 2016 година

Парите не купуват щастие! И все пак, нека погледнем кои звезди изкараха най-много през тази година, според класация на изданието Forbes:

9. Адел

Певицата се завърна с „гръм и трясък през тази година“, пускайки дългоочакван албум, който счупи рекордите по продажба в първата си седмица. Тя е изкарала около 80.5 милиона долара през тази година.

8. Лионел Меси

меси

Един от двамата футболисти, които влизат в класацията на най-високоплатените звезди. Футболистът на Барселона, си е докарал доход от 81.5 милиона долара. Меси е едно от трайните имена в класацията през последните години.

7. Хауърд Стърн

Благодарение на петгодишен договор с Sirius XM Radio, противоречивият радио-водещ е заработил 85 милиона долара.

6. Кевин Харт

кевин харт

Това е първия комедиен актьор, който изпреварва Джери Зайнфелд, с доход от 87.5 милиона долара. Харт регистрира сериозно повишение в дохода си през тази година, след като през изминалата за пръв път влезе в топ-100.

4. Кристиано Роналдо

роналдо

Роналдо продължава да е най-скъпо платения атлет в света, с доход от около 88 милиона долара на година. Роналдо до голяма степен бе в основата на успеха на Португалия за спечелената европейска титла и е много възможно да продължи да доминира в класацията и през следващите години.

4. Доктор Фил Макгроу

Този телевизионен персонаж, продължава да печели от популярността си. Благодарение на телевизионното си шоу и здравословно приложение, както и други партньорства, Макгроу се изкачва сериозно в класацията, след като през изминалата година бе едва на 15-та позиция.

3. Джеймс Патерсън

Този автор е един от най-печелившите автори в света. Телевизионни адаптации на творбите му до голяма степен съдействаха за ръст на дохода му до 95 милиона долара.

2. One Direction

one direction

Британската бой-банда, може и да загуби един от членовете си, но това не и пречи да продължава да е изключително популярна. Благодарение на турнето си, групата е изкарала 110 милиона долара.

1. Тайлър Суифт

тайлър суифт

Певицата покори света с дохода си от 170 милиона долара.

Провери също

пенсиониране

Ето защо да започнете да пестите за пенсиониране, когато сте на 20 години

Вече няколко пъти отправяме предупреждение към спестителите, че колкото по-рано започнат да пестят, толкова по-лесно …