петък , януари 19 2018
Начална Страница / Актуални / Най-скъпите смартфони създавани някога

Най-скъпите смартфони създавани някога

Ако 1 500 лева ви се струват много за смартфон, то след като прочетете тази статия, това вече няма да е така. Ето десетте най-скъпо създавани смартфона в историята и техните цени:

Вижте още: Най-добрите смартфони с цена до 400 долара

10. Vertu Signature Cobra – 310 000 долара

Този мобилен телефон е по-скоро бижу предназначено за хората, които смятат, че чувствителните на натиск екрани и възможностите на тъчкскрийните са „преекспонирани“.

Vertu-Signature-Cobra

Устройството разполага с много скъпоценни камани и малък екран. В допълнение той разполага с кръгъл бял диаманд, който изглежда като кобра. Има два есмералда и множество рубини.

9. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot – един милион долара

Вместо да си купите къща за един милион долара, какво ще кажете за луксозния мобилен телефон Gresso Luxor Las Vegas Jackpot?

Gresso-Luxor-Las-Vegas-Jackpot

Макар цената на този телефон да ви изглежда абсурдна, обмислете факта, че той разполага с 45.5-каратов черен диаманд.

Гърбът му е изработен от 200-годишно африканско черно дърво, а 1.2-сантиметровата му рамка е от 180 грама чисто злато. В допълнение устройството разполага с шлифовани с лазер сапфири, всички от които ръчно полирани. Едва ли ще можете да го намерите на пазара, защото само три от серията са създадени.

8. Diamond Crypto Smartphone – 1.3 милиона долара

Хората, които обичат диамантите ще се влюбят в този телефон. Той разполага с мощна „криптираща технология“ за предпазване на информацията.

Diamond-Crypto-Smartphone

В допълнение смартфонът идва с 50 диаманта, от които 10 са сини, внимателно поставени в тялото му, за да го направят да изглежда като истинско бижу.

7. GoldVish Le Million – 1.45 милиона долара

Когато швейцарският производител GoldVish направи телефон, ясно е че става въпрос за нещо много луксозно и скъпо.

GoldVish-Le-Million

Устройството е с една от най-забележителните форми, откривани при мобилните телефони. Другата му отличителна черта са 18-каратовото злато и 120-каратовите диаманти, както и платината залегнала в тялото му. Само три такива са устройства са произведени.

6. Diamond Studded iPhone 6 – 2.5 милиона долара

Няма как с наближаването на първото място да не се появи и популярния iPhone. Смартфонът е с 18-каратово злато и шест диаманта с много високо качество. Логото е запълнено с 51.29-каратов диамант.

Най-доброто при този телефон е, че той освен като бижу, предоставя и всички възможности на съвременните технологии.

5. iPhone 3G Kings Button – 2.5 милиона долара

iPhone-3G-King’s-Button

Това е смартфон направен от 18-каратово жълто, бяло и розово злато, както и 138 диаманта разположени по линията на бялото злато. В допълнение 6.6-каратов диаманд замества пластмасовия начален бутон на устройството.

Продължава на следваща страница

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Един коментар