Начална Страница / Актуални / Най-скъпите смартфони създавани някога

Най-скъпите смартфони създавани някога

Ако 1 500 лева ви се струват много за смартфон, то след като прочетете тази статия, това вече няма да е така. Ето десетте най-скъпо създавани смартфона в историята и техните цени:

Вижте още: Най-добрите смартфони с цена до 400 долара

10. Vertu Signature Cobra – 310 000 долара

Този мобилен телефон е по-скоро бижу предназначено за хората, които смятат, че чувствителните на натиск екрани и възможностите на тъчкскрийните са „преекспонирани“.

Vertu-Signature-Cobra

Устройството разполага с много скъпоценни камани и малък екран. В допълнение той разполага с кръгъл бял диаманд, който изглежда като кобра. Има два есмералда и множество рубини.

9. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot – един милион долара

Вместо да си купите къща за един милион долара, какво ще кажете за луксозния мобилен телефон Gresso Luxor Las Vegas Jackpot?

Gresso-Luxor-Las-Vegas-Jackpot

Макар цената на този телефон да ви изглежда абсурдна, обмислете факта, че той разполага с 45.5-каратов черен диаманд.

Гърбът му е изработен от 200-годишно африканско черно дърво, а 1.2-сантиметровата му рамка е от 180 грама чисто злато. В допълнение устройството разполага с шлифовани с лазер сапфири, всички от които ръчно полирани. Едва ли ще можете да го намерите на пазара, защото само три от серията са създадени.

8. Diamond Crypto Smartphone – 1.3 милиона долара

Хората, които обичат диамантите ще се влюбят в този телефон. Той разполага с мощна „криптираща технология“ за предпазване на информацията.

Diamond-Crypto-Smartphone

В допълнение смартфонът идва с 50 диаманта, от които 10 са сини, внимателно поставени в тялото му, за да го направят да изглежда като истинско бижу.

7. GoldVish Le Million – 1.45 милиона долара

Когато швейцарският производител GoldVish направи телефон, ясно е че става въпрос за нещо много луксозно и скъпо.

GoldVish-Le-Million

Устройството е с една от най-забележителните форми, откривани при мобилните телефони. Другата му отличителна черта са 18-каратовото злато и 120-каратовите диаманти, както и платината залегнала в тялото му. Само три такива са устройства са произведени.

6. Diamond Studded iPhone 6 – 2.5 милиона долара

Няма как с наближаването на първото място да не се появи и популярния iPhone. Смартфонът е с 18-каратово злато и шест диаманта с много високо качество. Логото е запълнено с 51.29-каратов диамант.

Най-доброто при този телефон е, че той освен като бижу, предоставя и всички възможности на съвременните технологии.

5. iPhone 3G Kings Button – 2.5 милиона долара

iPhone-3G-King’s-Button

Това е смартфон направен от 18-каратово жълто, бяло и розово злато, както и 138 диаманта разположени по линията на бялото злато. В допълнение 6.6-каратов диаманд замества пластмасовия начален бутон на устройството.

Продължава на следваща страница

Провери също

Осем книги, които всеки предприемач трябва да прочете

Септември традиционно се свързва със старта на новия бизнес сезон. Това е времето, когато бизнес …

Един коментар