четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Пет страхотни смартфона за лятната ви почивка

Пет страхотни смартфона за лятната ви почивка

Лятото наближава и вече най-вероятно сте планирали почивката си на море. А замисляте ли се за нов смартфон?

Ето някои от най-добрите камери на водоустойчиви смартфони, с които ще можете да правите добри снимки, докато сте във водата:

Вижте още: Най-добрите Android смартфони в момента 

1. Samsung Galaxy S7 / Galaxy S7 edge (IP68 стандарт)

Стандартът за водоустойчивост на най-добрия Android-смартфон правен някога, според експертите от Consumer Report ви гарантира, че можете да се снимате, спокойно докато сте във водата. Нещо повече, по силата на този стандарт смартфонът би следвало да издържа потопен на дълбочина до 1.5 метра до 30 минути.

галакси

В допълнение ще можете да се възползвате от най-добрата камера и дисплей на пазара, с които моделът разполага. Камерата на устройствата са с 12.1-мегапикселов сензор апертура f/1.8.

Единственият недостатък на смартфона е неговата цена…

2. Motorola Droid Turbo 2/ Moto X Force

Освен водоустичовост, този модел се отличава и с издръжлив на изпускане дисплей, което го прави особено удобен, за лятната ви почивка. В допълнение батерията му едва ли ще падне докато сте на плажа, предвид на това че е с капацитет от 3 760 mAh и обещание за зареждане на два дни.

moto-x-force-back

Камерата на устройството също е много подходяща за лятото, като е с резолюция от 20.7 мегапксиле и прави снимки с високо качество.

3. Cat S60

Ако обичате да гмуркате и държите смартфона ви да е с вас, докато се занимавате с любимото си занимание, то този смартфон е идеален за тази цел.

cat 60

Той издържа до два метра дълбочина в продължение на час и е изключително издръжлив. Производителят не се притеснява да го нарече „най-водоустойчивия“ смартфон в света.

Устройството разполага с 13-мегапикселова термална камера, която можете да използвате, за да видите например колко горещ е пясъка под краката ви.

4. Sony Xperia Z5 (IP68 стандарт)

Sony бяха сред първите поставили стандарт при водоустойчивите устройства. Това важи с пълна сила за модела Z5.

Освен това той се отличава с изключително добра камера с 5 пъти оптичен Zoom, бърз автофокус (в рамките на 0.03 секунди) и качествени снимки в слабо осветена среда.

sony z5

Батерията на смартфона е една от най-издръжливите на пазара, като издържа до два дни с едно зареждане, като също така има опция за бързо зареждане, в рамките на около 45 минути.

5. Apple iPhone 6s

От Apple все още не са обявили напълно водоустойчив модел. Потребителите обаче, отчитат сериозно подобрение по отношение на издръжливостта на намокряне на новите модели iPhone.

iPhone6s-624x347

Нещо повече, последният модел на компанията в лицето на 6s, се определя като най-водоустойчивия смартфон, правен някога от Apple. И все пак, не го мокрете нарочно, защото смартфонът няма сертификат за „водоустойчивост“ и гаранцията няма да покрие евентуални появили се щети.

Иначе смартфонът се отличава с много добра камера и най-издръжливата батерия откривана в iPhone, което го прави идеалния летен спътник.

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …