четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Panamera с нова визия отзад, доближава се повече до 911

Panamera с нова визия отзад, доближава се повече до 911

Porsche е във финалната фаза на развитие на второто поколение на популярния си модел Panamera. Очаква се седанът да бъде официално представен след няколко дни. Неговата тайнственост обаче бе нарушена, след серия от изтекли в мрежата снимки.

Търсите рядък автомобил, какво ще кажете за Porsche, от което са произведени 17 броя

Публикувани от изданието Motor1, снимките сочат, че новият модел ще е до голяма степен както еволюционен, така и революционен.

Отпред автомобилът ще прилича до голяма степен на своя предшественик, като са заложени минимални промени.

panamera

Дизайнерите обаче са се отказали от противоречивата задница на автомобила, за сметка на много по плавен дизайн, напомнящ в по-голяма степен за най-популярния модел на компанията – 911.

От Porsche потвърдиха, че следващото поколение на модела ще се разграничи в известна степен от имиджа си на семеен седан и в много по-голяма степен ще се приближава до спортната концепция Sport Turismo, показана през 2012-та година по време на автомобилното изложение в Париж.

Под капака ще е напълно нов битурбо 4-литров V8-двигател с мощност от 550 конски сили. Линията постепенно ще надгражда с предоставянето на по-мощна версия на осемцилиндровия двигател, както и с модел с по-малък V6 турбодизелов двигател.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …