понеделник , януари 22 2018
Начална Страница / Актуални / Осем неща, които iPhone 7 все още не може да прави

Осем неща, които iPhone 7 все още не може да прави

Apple представи последните си модели iPhone 7 и 7 Plus през септември и те се радват на изключителна популярност. Сред новостите са, по-производителния чип А10, по-издръжливата батерия и по-голямото вътрешно пространство за съхраняване на данни – до 256 GB.

Китайският Apple показа как може да изглежда iPhone 8

И все пак, моделите все още не могат да правят много неща. Ето осем такива, подбрани от технологичните експерти от изданието Business Insider.

Не могат да се зареждат безжично

Много от спекулациите преди излизането на емблематичните модели бяха, че те ще имат възможност да се зареждат безжично.

Смартфони на конкуренти като Samsung, Google, LG, Motorola, Microsoft, и дори Blackberry разполагат с подобна характеристика. Изглежда обаче, от Apple са си запазили тази изненада за следващи осми модел, който ще отбележи десетгодишнината от появата на първия iPhone.

Да се зареждат бързо

Qualcomm-Quick-Charge-2-0

Новият и пръв смартфон на Google – моделът Pixel идва с възможност за бързо зареждане. Бързото зареждане, вече е често срещана черта дори на смартфоните от средния ценови клас. Смартфоните на Apple обаче, продължават да се зареждат бавно.

За сравнение устройството на китайския производител Oppo – F1 Plus, достига заряд от 75% само за 30 минути, а OnePlus 3 получава заряд от 60% за същото време.

Да имат възможност за „винаги включен дисплей“

Смартфоните на Samsung имат възможност за настройване в режим „винаги включен дисплей“. Това позволява винаги да се вижда часа, или новополучените известия. Това новите модели на Apple все още не могат да правят.

Да имат две SIM-карти

sim

Още една характеристика, която е налице при много от основните конкуренти на компанията. Тя е предпочитана от хората с повече от един номер, което не изисква вечното носене на две устройства в тях.

Продължава на следваща страница…

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *