понеделник , май 22 2017
Начална Страница / Актуални / Петте най-богати измислени герои

Петте най-богати измислени герои

Най-богатият човек в света е Бил Гейтс и това не се е променяло от много години насам. Знаете ли обаче, кой е най-богатият супергерой? Ето класацията на най-богатите измислени герои, които не съществуват в реалността и са събрани от комиксите и филмите:

Вижте още: Десетте най-богати хора на всички времена

1. T’Challa

Състояние – 90.7 трилиона долара

tchalla

Този комикс герой е може би най-богатият изобщо в историята на супергероите. Как е възможно да имат такова богатство? Благодарение на факта, че е крал на Уаканда, африканска страна с почти целите запаси на вибраниум в света. Цената на материала е 10 000 долара за грам, а Уаканда разполага със залежи в размер на 10 000 тона. С малко математика и състоянието на героя достига стойност, по-голяма от БВП на целия свят.

Черната пантера ще получи свой собствен филм през 2018-та година.

2. Карлайл Кълън

Състояние – 34.3 милиарда долара

carlisle-cullen

Безсмъртният вампир и лекар от сагата Здрач е натрупал своето богатство от сложна лихва и дългосрочни инвестиции. През 1670 г. той получава щедро подаяние от италиански приятели, внася спестяванията си в банка и печели милиарди от сложна лихва.

Прави хитри дългосрочни инвестиции в стомана, злато и петрол благодарения на дъщеря си Алис, която е финансов съветник и може да вижда в бъдещето като предвижда задаващите се рецесии, инвестира рано в Wal-Mart.

Изкарва лекарска заплата в продължение на 340 години без да плаща за здравеопазване. Избягва светлината и парадирането с богатството си, но притежава няколко ценни неща като яхта, частен остров, колекция предмети на изкуството от Ренесанса.

3. Скрудж Макдък

Състояние – 33.5 млрд. долара

scrooge-mcduck

Източник на несметното богатство на известния с прозвището „чичо Скрудж“ е минно дело, търсене на съкровища. Състоянието му расте, благодарение на ръста в цената на златото. Основна част от него е в златни монети.

Макдък е член на класацията на най-богатите измислени герои от далечната 1947 г., когато се появяват първите комикси с него.

4. Тони Старк

Състояние – 12.4 милиарда долара

Robert-Downey-Jr-in-Iron-Man-2-Armor

Железният човек се смята за по-богат от Батман, въпреки че неговата корпорация Stark Industries е с прогнозирани приходи от около 20 милиарда долара, срещу над 30 милиарда долара на корпорация Wayne Tony Stark

5. Ричи Рич

Състояние: 11.5 млрд. долара

richi

Източник е наследство, конгломерати. Най-богатото хлапе в света увеличава огромното си богатство вследствие на успешните продажби на роботите прислужници на Rich Industries. Над 2 милиона железни прислужници са продадени до днес.

Другите бизнеси на Ричи Рич изоставени, но все още са печеливши. Момчето, което някога беше известно с екстравагантните си партита не присъства в социалния живот през последните години.

Провери също

пенсиониране

Ето защо да започнете да пестите за пенсиониране, когато сте на 20 години

Вече няколко пъти отправяме предупреждение към спестителите, че колкото по-рано започнат да пестят, толкова по-лесно …