неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Петте най-богати измислени герои

Петте най-богати измислени герои

Най-богатият човек в света е Бил Гейтс и това не се е променяло от много години насам. Знаете ли обаче, кой е най-богатият супергерой? Ето класацията на най-богатите измислени герои, които не съществуват в реалността и са събрани от комиксите и филмите:

Вижте още: Десетте най-богати хора на всички времена

1. T’Challa

Състояние – 90.7 трилиона долара

tchalla

Този комикс герой е може би най-богатият изобщо в историята на супергероите. Как е възможно да имат такова богатство? Благодарение на факта, че е крал на Уаканда, африканска страна с почти целите запаси на вибраниум в света. Цената на материала е 10 000 долара за грам, а Уаканда разполага със залежи в размер на 10 000 тона. С малко математика и състоянието на героя достига стойност, по-голяма от БВП на целия свят.

Черната пантера ще получи свой собствен филм през 2018-та година.

2. Карлайл Кълън

Състояние – 34.3 милиарда долара

carlisle-cullen

Безсмъртният вампир и лекар от сагата Здрач е натрупал своето богатство от сложна лихва и дългосрочни инвестиции. През 1670 г. той получава щедро подаяние от италиански приятели, внася спестяванията си в банка и печели милиарди от сложна лихва.

Прави хитри дългосрочни инвестиции в стомана, злато и петрол благодарения на дъщеря си Алис, която е финансов съветник и може да вижда в бъдещето като предвижда задаващите се рецесии, инвестира рано в Wal-Mart.

Изкарва лекарска заплата в продължение на 340 години без да плаща за здравеопазване. Избягва светлината и парадирането с богатството си, но притежава няколко ценни неща като яхта, частен остров, колекция предмети на изкуството от Ренесанса.

3. Скрудж Макдък

Състояние – 33.5 млрд. долара

scrooge-mcduck

Източник на несметното богатство на известния с прозвището „чичо Скрудж“ е минно дело, търсене на съкровища. Състоянието му расте, благодарение на ръста в цената на златото. Основна част от него е в златни монети.

Макдък е член на класацията на най-богатите измислени герои от далечната 1947 г., когато се появяват първите комикси с него.

4. Тони Старк

Състояние – 12.4 милиарда долара

Robert-Downey-Jr-in-Iron-Man-2-Armor

Железният човек се смята за по-богат от Батман, въпреки че неговата корпорация Stark Industries е с прогнозирани приходи от около 20 милиарда долара, срещу над 30 милиарда долара на корпорация Wayne Tony Stark

5. Ричи Рич

Състояние: 11.5 млрд. долара

richi

Източник е наследство, конгломерати. Най-богатото хлапе в света увеличава огромното си богатство вследствие на успешните продажби на роботите прислужници на Rich Industries. Над 2 милиона железни прислужници са продадени до днес.

Другите бизнеси на Ричи Рич изоставени, но все още са печеливши. Момчето, което някога беше известно с екстравагантните си партита не присъства в социалния живот през последните години.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …