вторник , февруари 20 2018
Начална Страница / Актуални / Тези сайтове ще са ви полезни по пътя към богатството

Тези сайтове ще са ви полезни по пътя към богатството

Едно от общите качества на богатите, е стремежът да се усъвършенстват и да повишават знанията и уменията си, много след завършването на колежа.

Вижте още: Най-добрите мобилни приложения за вашите лични финанси

В съвременния технологичен свят в който живеем, има много неща, които им помагат в постигането на тази цел. Ето някои от сайтовете, които помагат на богатите да увеличават и запазват благосъстоянието си:

The Motley Fool

motley-fool-gallery-end-slide

Изданието е построило силна инвестиционна общност, като предлага широко разнообразие от източници на информация: уебсайт, книги, колони от вестници, радиостанция, както и регулярен бюлетин.

Сайтът е подходящ за всякакви типове инвеститори, от начинаещи до професионални. Предлага безплатни възможности, като оценки на компании, както и платени услуги.

Morningstar

morningstar

Това е източникът на информация, който е задължителен за всеки инвеститор в индексни или взаимни фондове.

В допълнение към информационните услуги и котировките за всякакъв род инвестиционни схеми, инвеститорите могат бързо да си направят примерен портфейл и да следят неговото представяне. Ще получават и задълбочени анализи за фондовете, от които се интересуват.

I Will Teach You to Be Rich

teach_you

Рамит Сети, авторът на бестселърът „Ще ви науча как да станете богат“, е направил и свой сайт за лични финанси със същото име.

В него Сети дава съвети по различни теми, включително и извън границите на инвестициите, като например как да откриете „мечтаната работа“, или как да стартирате свой собствен бизнес.

Rockstar Finance

rockstar

Създателят на сайта подбира най-добрите статии за пари от сайтовете за лични финанси и най-добрите финансови блогъри. След това, тези статии се споделят, за да получат широк отзвук и да станат достъпни до по-широк брой хора, както и да могат да бъдат коментирани.

Kiplinger

kiplinger

Това е дигиталната версия на списанието, което разглежда широк набор от теми – от пенсионирането до недвижимите имоти, като информира читателите си с най-актуалните инвестиционни новини.

За тези, които имат проблеми с четеното на по-дълги новини, изданието предлага слайд-шоута, които правят разработените теми по-достъпни и читаеми.

Investopedia

investopedia

В Investopedia можете да намерете почти всяка тема която ви интересува, разработена фактологично и с много примери, както и разбира се финансов речник.

Изданието е много подходящ източник на информация за новите инвеститори, които тепърва навлизат на финансовите пазари.

Продължава на следваща страница…

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …