четвъртък , декември 14 2017
Начална Страница / Актуални / Тези сайтове ще са ви полезни по пътя към богатството

Тези сайтове ще са ви полезни по пътя към богатството

Едно от общите качества на богатите, е стремежът да се усъвършенстват и да повишават знанията и уменията си, много след завършването на колежа.

Вижте още: Най-добрите мобилни приложения за вашите лични финанси

В съвременния технологичен свят в който живеем, има много неща, които им помагат в постигането на тази цел. Ето някои от сайтовете, които помагат на богатите да увеличават и запазват благосъстоянието си:

The Motley Fool

motley-fool-gallery-end-slide

Изданието е построило силна инвестиционна общност, като предлага широко разнообразие от източници на информация: уебсайт, книги, колони от вестници, радиостанция, както и регулярен бюлетин.

Сайтът е подходящ за всякакви типове инвеститори, от начинаещи до професионални. Предлага безплатни възможности, като оценки на компании, както и платени услуги.

Morningstar

morningstar

Това е източникът на информация, който е задължителен за всеки инвеститор в индексни или взаимни фондове.

В допълнение към информационните услуги и котировките за всякакъв род инвестиционни схеми, инвеститорите могат бързо да си направят примерен портфейл и да следят неговото представяне. Ще получават и задълбочени анализи за фондовете, от които се интересуват.

I Will Teach You to Be Rich

teach_you

Рамит Сети, авторът на бестселърът „Ще ви науча как да станете богат“, е направил и свой сайт за лични финанси със същото име.

В него Сети дава съвети по различни теми, включително и извън границите на инвестициите, като например как да откриете „мечтаната работа“, или как да стартирате свой собствен бизнес.

Rockstar Finance

rockstar

Създателят на сайта подбира най-добрите статии за пари от сайтовете за лични финанси и най-добрите финансови блогъри. След това, тези статии се споделят, за да получат широк отзвук и да станат достъпни до по-широк брой хора, както и да могат да бъдат коментирани.

Kiplinger

kiplinger

Това е дигиталната версия на списанието, което разглежда широк набор от теми – от пенсионирането до недвижимите имоти, като информира читателите си с най-актуалните инвестиционни новини.

За тези, които имат проблеми с четеното на по-дълги новини, изданието предлага слайд-шоута, които правят разработените теми по-достъпни и читаеми.

Investopedia

investopedia

В Investopedia можете да намерете почти всяка тема която ви интересува, разработена фактологично и с много примери, както и разбира се финансов речник.

Изданието е много подходящ източник на информация за новите инвеститори, които тепърва навлизат на финансовите пазари.

Продължава на следваща страница…

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …