понеделник , януари 22 2018
Начална Страница / Актуални / Ново приложение ще известява, когато Тръмп туитва за компания

Ново приложение ще известява, когато Тръмп туитва за компания

Доналд Тръмп е известен със своите туитове. Когато в тях се съдържат имена на компании обаче, няма как това да не се отразява върху цените, при които акциите им се търгуват. Да не изтървете, някое от изказванията на Тръмп, които могат да засегнат притежаваната от вас компания, ще ви помага ново приложение.

Фондът на Бъфет може да е големият печеливш от избора на Тръмп

Новото приложение е безплатно за потребителите на iPhone и ще позволява на инвеститорите да търгуват с акции на компании, на база на изявленията на Тръмп.

В допълнение приложението праща известия на инвеститорите, когато акциите на следена от тях компания достигнат определени нива, или се изменят с определен процент, като ще им дава възможност да ги закриват, при достигане на предварително зададени условия.

победиш пазара

Когато бъдат достигнати тези условия, приложението Trigger изпраща известие на инвеститорите, на база на което те могат да решат какви да са последващите им действия.

Сега компанията пуска специална възможност, която наричат „Trump trigger“. То ще позволява да се търгува на база на изказванията на новия президент. На практика новата възможност ще известява инвеститорите относно имената на компании, засегнати в туитовете на Тръмп.

Тръмп, нееднократно е споменавал в своите изявления в социалната мрежа, имена на компании, вариращи от Apple до Amazon и AT&T и това са само компаниите, започващи с буквата „А“.

Ако тази тенденция продължи и когато Тръмп се закълне на президентския пост, то инвеститорите ще са винаги осведомени, благодарение на новото приложение.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *