Начална Страница / Актуални / Samsung се очаква да представи два различни модела S8

Samsung се очаква да представи два различни модела S8

Южнокорейският производител Samsung подготвя два различни модела Galaxy S8 за следващата година, сочат публикувани в глобалната мрежа данни. Единият ще се казва Galaxy S8, като ще се отличава с 5-инчов дисплей, подобно на предшественика си Galaxy S7.

Samsung ще представи модела си Galaxy C7 Pro следващия месец?

Другият смартфон, се очаква да бъде наречен S8 Plus и да се отличава с големина на дисплея, където до момента Samsung никога не си е позволявал да стъпи – с 6-инчов AMOLED дисплей.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-9658.0.0

Според други доклади, и двата смартфона ще имат заоблени дисплеи.

Големият модел, се очаква да е с големина на тялото на прекратения Galaxy Note7, който се отличаваше с 5.7-инчов дисплей. Това ще бъде постигнато с намаляване на границите, последната тенденция при смартфоните, наложена от китайските производители.

Моделът S8 Plus не се очаква да се отличава с писалка, въпреки, че според някои слухове, това не се изключва напълно като възможност. От компанията обаче, могат да се откажат от подобна възможност, в полза на продължение в бъдеще на серията Note, през втората половина на следващата година.

Двата нови смартфона, се очаква да са по-скъпи от своя предшественик S7, когато бъдат представени. Те най-вероятно ще поддържат и новия асистент, разработван от Samsung.

Провери също

Осем книги, които всеки предприемач трябва да прочете

Септември традиционно се свързва със старта на новия бизнес сезон. Това е времето, когато бизнес …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *