вторник , януари 16 2018
Начална Страница / Актуални / Седемте най-надеждни щатски автомобила на 2016-та

Седемте най-надеждни щатски автомобила на 2016-та

Чудите се кои са най-надеждните автомобили на най-големия пазар на автомобили в света? От изданието Consumer Report дават отговор на този въпрос.

Това са най-надеждните нови автомобили

На първо място любимия модел на изданието е 2016 Toyota Camry Hybrid. Този автомобил е избран на база на данните за надеждност като цяло през годините. Освен като много надежден той се отличава и с един от най-големите пробези сред автомобилите, които не са захранвани само от електричество в класа си.

Ето и останалите седем автомобили в различните класове, класирани от изданието:

7. Субкомпактни модели: Toyota Prius C

priusc

Този модел среща сериозна конкуренция от новите хибридни модели на компанията и се радва на сравнително слаби продажби. Въпреки това обаче, той се отличава с красив дизайн и нисък разход на гориво. Съчетанието между практичност, красив дизайн и нисък разход на гориво допринасят за това модела да попадне в класацията.

6. Компактни автомобили: Subaru Impreza

impreza

Наличен в две разновидности – като седан и хечбек, този модел избухна по популярност през последната година, благодарение на просторния си вътрешен интериор и стандартната си характеристика – задвижване на четирите колела. Той в момента е определен като най-надеждния компактен автомобил.

5. Средноразмерен автомобил: Toyota Camry

camry

Това не е най-бързия, най-добре изглеждащия, или най-мощния седан, който може да бъде открит на щатския пазар. Той обаче се отличава с най-добро съчетание на тези характеристики и изключителна надеждност. В допълнение ниската му цена го прави един от най-популярните и продавани седани в САЩ.

4. Голям автомобил: Toyota Avalon

avalon

Заимствайки най-добрите характеристики на гореспоменатия модел и предлагайки по-голямо купе, този модел се определя като най-надеждния голям автомобил от изданието.

3. Луксозен компактен автомобил: Lexus CT200h

ct 200

И докато Toyota доминира при евтините автомобили и тези от средния ценови клас, луксозното подразделение на компанията до голяма степен прави същото при луксозните автомобили в САЩ. Това е един много красив петврат хечбек с изключително нисък разход на гориво и много висока надеждност.

2. Луксозен средно-голям и голям модел: Lexus ES

lexus es

Това е един от най-продаваните модели на Lexus в САЩ през последните 25 години. Той има репутация на модел предлагащ изключителен лукс и високо качество, както и безкомпромисна надеждност.

1. Спортни автомобили: BMW 2 Series

bmw 2

Това е най-надеждният спортен автомобил според Consumer Reports. В момент когато компанията диверсифицира бизнеса си към много направления, 2-та сесия прави това, което всеки спортен автомобил трябва да прави – създава си изключително лоялни потребители.

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *