неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Актуални / Смартфонът с най-добро съотношение цена-качество е…

Смартфонът с най-добро съотношение цена-качество е…

Потребителите на смартфони винаги са търсили и ще продължават да търсят най-доброто съотношение цена-качество, или възможно най-добрата покупка за парите си.

На тях обаче им е напълно ясно, че винаги ще трябва или да жертват нещо по отношение на техническите характеристики или функционалността на устройството, за сметка на цената, или да се бръкнат по-дълбоко в джоба си.

Вижте още: Най-добрите смартфони с цена под 400 долара

Та въпросът е, кой е най-добрият смартфон за парите си в момента?

Казано по друг начин, кой е смартфонът, при който компромисите, които трябва да се направят с някои налични характеристики е най-малък, но пък цената му остава разумна и е далеч под тази на емблематичните устройства на водещите производители.

3322

Решението е едно – потърсете по-слабо известна марка в световен мащаб, с големи амбиции за разрастване и доказано качество на устройствата си.

Една такава компания е Xiaomi, а устройството което до голяма степен може да отговори на описаните критерии е представяния съвсем скоро смартфон от най-висок клас на компанията Xiaomi Mi 5.

Смартфонът се отличава с 5.15-инчов дисплей с FHD-резолюция и високопроизводителния чип Snapdragon 820, който се открива в моделите Samsung Galaxy S7 и LG G5.

Оперативната памет е цели 4 GB, а камерата е последният модел 16-мегапикселова Sony (IMX298).

Вътрешната памет на най-скъпата разновидност на модела е 128 GB. Тялото на устройството е карамично, като е обърнато сериозно внимание върху детайлите.

Смартфонът е първият за Xiaomi с физически бутон отпред, който също интегрира в себе си и сензор за пръстови отпечатъци.

Цената на смартфона ще е 354 долара за версията със 128 GB вътрешна памет и 262 долара за версията с 32 GB вътрешна памет.

Това е близо наполовина на цената на Samsung Galaxy S7, което може да помогне на потребителите да преглътнат липсата на карта за разширяване на паметта, както и на заменяема батерия.

Провери също

мечтател

10 навика, които да промените, за да сте по-продуктивен

Промени навиците си, за да промениш живота си… Ето десет навика, от които е добре …