събота , декември 3 2016
Начална Страница / Актуални / Нова социална мрежа набира скорост, изпреварва Facebook при свалянията за iPhone

Нова социална мрежа набира скорост, изпреварва Facebook при свалянията за iPhone

Нова социална мрежа набира сериозна скорост, като изпревари Facebook и Instagram до номер три след сваляните приложения за iPhone. Тя има една единствена функция – да ви помогне да намерете кой от приятелите ви е свободен за „размотаване“.

Целта на приложението „Down to Lunch“, както се нарича то, е да ви помогне да организирате спонтанен обяд или излизане с група ваши приятели. То помага да разберете кой от приятелите ви е свободен във всеки един момент и колко близо до вас се намира.

С приложението се избягва необходимостта да прозвъните или да пратите съобщения до голям брой хора, за да разберете кой е на разположение.

Приложението „Down to Lunch“ ви позволява да декларирате, че сте свободен за обяд, да излезете на бар, на вечеря или да играете баскетбол например.

1

След това пращате това съобщение до всичките си приятели, които са наблизо. Ако някои от тях също са свободни, могат да се присъединят към вашето „събитие“ и в последствие да се уговорите за подробности в чата.

Приложението първоначално е било разработено за студентите, според създателите му, откъдето идва и първоначалната му популярност. Интерфейсът му много наподобява този на Snapchat, като съдейства за по-лесна комуникация, макар и първоначално да е малко объркващо.

plus500

Провери също

etf

Най-печелившите и най-губещите ETF-и от началото на бичия пазар в САЩ

Щатските пазари, се радват на един от най-дългите си „бичи пазари“ в историята. Стартирало през …

Plus500