петък , февруари 23 2018
Начална Страница / Актуални / Странният навик на Тръмп, който говори всичко за него

Странният навик на Тръмп, който говори всичко за него

Доналд Тръмп има един странен навик. Той става рано и още преди да закуси, прави едно нещо всяка сутрин. А именно – преглежда специално подготвена изрeзка от вестниците, в които се споменава неговото име.

Това според психолози, подхранва егото на Тръмп, като определено се определя като навик, който говори много за новия щатски президент.

Тръмп-манията изведе щатските индекси до нови рекорди

Навикът му означава, че Тръмп плаща на някой, за да прегледа всички печатни издания и да изреже извадки от тях, в които се говори за новия президент на САЩ.

тръмп

Според психолозите, това действие до голяма степен му помага да е постоянен в действията си и да върви в една предварително предначертана посока.

Трябва да припомним, че Тръмп е успешен бизнесмен, още преди да стане президент. На практика, неговото богатство се изчислява в размер на 2.99 милиарда долара, или повече от общото на 44-те щатски президента до момента.

Трябва да отбележим обаче, че състоянието на Тръмп не го поставя сред 500-те най-богати хора в света.

Още нещо, което трябва да се има в предвид е, че не е ясно точно колко е състоянието на Тръмп, като то може да е над или под посочената цифра от Bloomberg.

Провери също

студентски заем

Финансовите навици на младите американци

Изследване сочи какви са финансовите навици на американците на възраст между 22 и 35 години. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *