четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Актуални / Тези приложения ще ви направят по-продуктивни

Тези приложения ще ви направят по-продуктивни

Приложенията са по-производителни отвсякога. В тази насока има такива, които освен за забавление и да сложите личните си финанси в ред, можете да използвате и за да сте по-продуктивни в това, което правите.

Най-добрите мобилни приложения за вашите лични финанси

Ето някои безплатни такива, подбрани от изданието Business Insider.

Pocket

приложение

Това безплатно приложение ви позволява да се връщате и да четете статии, които са ви харесали, докато сте офлайн. Благодарение на него, можете да пратите интересна статия, докато браузвате в интернет към всяко устройство.

Google Keep

keep

Това е усъвършенствана версия на приложението за бележки на Google. Можете да го използвате да си водите бележки, независимо дали сте с операционна система Android или iOS.

В рамките на приложението можете да си правите и списък със задачи. Едно от най-очарователните му възможности е да оцветявате бележките си в различни цветове.

Wunderlist

wunder

Това приложение прави крачка напред по отношение на възможностите за организиране на вашия списък със задачи. Позволява ви да задавате списъци за изминали дни, както и да организирате списъци от неща, които трябва да напазуравате от магазина.

Letterspace

letter

Още едно иновативно приложение за водене на бележки и организиране на вашите мисли. Позволява да местите курсора си, без да отмествате ръцете от клавиатурата, което може да е изключително удобно зя някои потребители.

За съжаление, то е достъпно само за потребителите с операционна система (iOS).

Microsoft Outlook

outlook

Това е едно от най-добрите налични приложения за организиране на имейли, налични в момента. Интегриран календар, прави организирането им изключително лесно. В допълнение можете много лесно да архивирате, премествате или триете имейли.

Достъпно е за потребителите на iOS и Android.

Quip

приложения

Това приложение е алтернатива на Microsoft Office. То е създадено от бивш мениджър на Facebook и имплементира в себе си възможности от приложенията за инстантни съобщения. Можете да го използвате, за да създавате документи, таблици и презентации.

Безплатно е за потребителите на iOS и Android.

Slack

slack

Приложението революционализира междуекипната комуникация, като се разграничава от „досадните“ имейли. То позволява да сте в непрекъснат контакт с останалите членове на екипа си, без това да изисква пращането на огромен брой електронни писма.

Можете да го ползвате през операционни системи, като iOS, Mac, Android дори през мрежата.

Dropbox, Google Drive и OneDrive

dropbox

Тези три приложения са всичко което ви трябва, за да можете да слагате в ред и да сортирате файловете си онлайн. То е налице на вашия компютър, като виртуална папка.

С „дръпването“ на файлове в Dropbox, те стават достъпни на всичките устройства, които ползвате. Можете лесно да ги споделяте с други.

Безплатно е за iOS, Android, като може да се ползва и през интернет.

 

Провери също

най-скъпа картина

Някои от най-скъпите неща в света

Някои стоки определяме като скъпи, а други са с цени, които направо не можем да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *